Juaimurah BIG January Giveaway

>

Bismillahirrahmanirrahim ………

Saya chenta suka sama giveaway . Orang nak bagi benda free yang best kan siapa tak mau .
Kali ni memang memikat hati . Barang permainan tapi I minat la . :)
Pemilik blog JUAIMURAH dengan murah hatinya nak bagi FREE . Why not I try my luck ?

Syarat2nya pun mudah sahaja ;

1. Be a follower of JUAIMURAH – so far we have 53! Thanks! – already DONE a few months before ;)
2. Link this blog in your blog list – already DONE a few months before
3. Do an entry of this giveaway…anyway u want it.. with a little bit of Juaimurah shop review – can see below
4. Mail me the entry url… – easy peasy ! rite after this

Ini petikan dari blog penganjur ;

Giveaway starts now at 4.45pm Jan 18th 2010 and it will end on Feb 1st 2010 11.59pm.We will work hard to look for the most hilarious most creative most child friendly entry and give away the 2 items below to the winner .

beautiful with lights and soothing music to keep the baby calm
Sebuah AKUARIUM permainan brand FISHER PRICE untuk anak2ku !
Lengkap dengan BUNYI dan CAHAYA .
Sesuai sangatlah untuk baby saya Zaid .
Kalau saya menang , dapat je benda ni tentu anak2 saya akan berkata ; ” WOWWW …. Bestnyeee !! ” dan bermulalah sesi perebutan kuasa antara satu sama lain . Biasalah budak2 .

Sebenarnya dah banyak kali juga saya terjah blog JUAIMURAH ni untuk intai barang2 dalam tu .  The owner sells used and affordable BRANDED items which are still in good condition . Saya suka jengah blog2 macam ni . Ada rezeki lebih , barang yang berkenan tu pulak belum ada pembeli , maka saya akan beli dengan sepantas kilat . Saya memang suka online shopping . Saaangat mudahhh .. *weih , ni iklan ke entri giveaway?awat over plak ni*

Okay tokey JUAIMURAH . Saya dah siap buat entri . Silalah terpikat dengan saya entri ini ye :) .
p/s : saya juga dah kidnap banner anda ! kalau sudi marilah exchange

nuffnang_bid = “603cb145d9465ef854545922266458c7”;

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *