Jom shopping barangan baby di BabyKidMatters

 

Oh sepatutnya saya buat review penghargaan ni jauh lebih awal tapi asyik dok pending aja . Tuan empunya blogshop pun sangatlah baek hati , walaupun dah jadi penaja contest saya yang sebelum ni , tapi langsung tak pernah suruh2 saya buat review atau apa saja pun syarat2 lain . Susah nak jumpa penaja super baik macam ni ;)

 

Inilah dia …. laman web penaja yang baek hati itu …. (sila klik banner)

 

babykidmatters

 We are an online store selling new and branded baby and kid stuff with affordable prices. Whether you are parents, parent-to-be, or still single, you can place your order or make enquiries by contacting us. Grab one for your loved ones @ babykidmatters!

Shop @ RM150 and above in 1 order = FREE DELIVERY!! (West Malaysia only)

 

 

Ini bukan review blog yang macam selalu u all baca tu yer … tapi ini review tentang sedikit sebanyak item yang dijual di butik baju bayi dan kanak-kanak BabyKidMatters . Dah lama juga saya kenal dengan blogshop ni , since menang Lucky Draw di blog Mama Syafi last 2 years tak silap saya . Dan tak sangka BKM juga sudi menjadi sponsor contest saya sebelum ini setelah ‘dilamar’ … ;) Thanx BKM !

 

Item-item yang dijual di BKM adalah baju-baju bayi dan kanak-kanak . Semuanya cun-cun belaka , memang rasa nak shopping je banyak2 . Setakat ni saya sendiri sudah shopping di BKM dengan menggunakan baucer hadiah menang Lucky Draw tersebut . Saya pernah beli 2 pasang Baby GAP Pyjamas … memang cun ;)

 

So , nak raya ni korang yang ada anak² kecik ni baik boy maupun girl , silalah cuci² mata di BKM yer . Jom saya cucikan sikit mata anda di sini dengan sedikit sebnayak koleksi baju² branded kanak² ni ;

 

GURLZ

 

 ZARA Dress !

Code ~ ZD005
Price ~ RM42.00
Size:
2-3y
Levi’s Girls Jeans
Code ~ LV001
Price ~ RM45.00
Size:
18m
2y
Laura Ashley dress
Code ~ LD008
Price ~ RM42.00
Size:
18m
24m
Ralph Lauren Dress
Code ~ RL004
Price ~ RM42.00

Size:
18m
Faded Glory Dress
Code ~ FG001
Price ~ 1 pc @ RM37.00
                                 ~ 2 pcs and more @ RM36.00/pc
100% organic cotton
Size:
3y
4y
Petit Bebe 2 pcs Set
Code ~ PB001
Price ~ RM40.00

Size:
24m
Waaaahhhh …. sweet betul semua baju gugurlz nyer ….
Ok tak aci kalau tak tunjuk yang boboy punye pulak kan ?
BOYZ
Osh kosh B’Gosh T-Shirt
Code ~ OS005
Price ~ RM30.00

Size:
12m
18m
24m
3y
5y
Hackett T-shirt
Code ~ HT002
Price ~ RM39.00
Size:
5-6y
PONEY T-Shirt
Code ~ PN001
Price ~ 1pc @ RM30/pc
                             ~ 2 pcs and more @ RM29/pc

Size:
0-6 mth
POLO 2 pcs Set
Code ~ PS003
Price ~ 1 RM54.00
Size:
6y
Huwaahhh … rambang mata menengoknyer …. ikutkan nak aje tayang sume kat sini , tapi saya syorkan kalian tengok sendiri di blogshop BKM yer …. ;) Ok nak tayang yg saya pernah beli ;

BabyGap Pyjamas (Long Sleeve Long Pants)

 

Code ~ MD001
Price ~ RM25.00/set
Size: I Luv Mom
12-18m (2pcs available)
2y (1pc available)
Size: I Luv Dad
12-18m (2pcs available)
18-24m (2pcs available)
2y (1pc available)
Sweet sangat kan ? Sepasang I Luv Mom dan sepasang I Luv Dad … dan saya rasa pyjamas ini antara hot selling tau … ;)
Ok kalau dah berkenan tu sila²lah terjah ke sana . Cepat sebelum dirembat ! ^ -^
YM: nyhara37
Email: babykidmatters@gmail.com

 

Incoming search terms:

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *