Jom sertai bloglist IR @ Blog Lebah

 

Rasanya ramai yang dah kenal siape blogger bagi blog lebah a.k.a. Izamir Ridzwan kan ? Saya nak kata kenal tu idakle kenal sangat , tapi familiar le juge kedengaran dan kenampakan namanya di skrin komputer ni ;p .

Well , IR sedang buat rombakan bloglist dan beliau sedang mencari 150 nama dan kini tinggal 4 nama saja lagi kekosongan , tolak Hanie punye nama , tinggal le 3 kot . Or maybe dah habis quota sekarang ni ? Maklumle…blog fofular … sape tamau join bloglist dia betul dak ? ;)

Pendapat saya tentang blog IR @ blog lebah ni … penampilannya kemas , cantik dan bertambah comel dengan flash header lebah terbang2 tu , siap ada dialog lagi . Jeles tauuu dgn header dier ;p . Background berawan2 biru itu pun matching dgn header . Senang kata , keseluruhan blog ni baguslah , tak berkecamuk dan mudah utk navigasi . Alexa rankingnya yg the latest ni ialah 361,700  utk ranking dunia , manakala utk ranking Malaysia ; 1059 . Hebat . Blogger2 baru boleh contohi blog ini … ;)

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *