Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014

Salam bahagia,

Tahun 2014 bakal menjelma beberapa hari lagi. 2013 bakal meninggalkan kita dengan 1001 kenangan. Moga kenangan indah-indah belaka lah ye.

2014 mungkin bakal jadi tahun bersejarah dalam diari hidup saya. Dan nak buat perancangan bercuti bersama famili ke, apa-apa pun senang kalau rujuk jadual kelepasan am (cuti) sepanjang tahun 2014.

 

jadual cuti kelepasan am 2014

jadual cuti kelepasan am 2014

jadual cuti am 2014

Selamat membuat perancangan ;)

*Sumber

 

 

8 Responses

  1. puan kutu says:

    kt opis ni dh print out segala cuti..bulan januari byk kelepasan am.hehe

  2. puanbee says:

    semoga berjaya dengan percangan 2014 .. amin ..syoknye nis , tp tk syok sbb kena tinggal baby kan

    • Ummi Hanie says:

      doakan ye Bee…

      tu laa… tak syok sbb kena tinggal bby especially.. tp hubby pujuk jgn mcm tu sbb peluang ni mungkin skali seumur hidup dan inilah antara masa yg boleh travel berdua je dlm masa yg panjang sedikit

  3. nurmisnan says:

    Jafual 2014 x banyak sama dgn 2013..

  4. brohantu says:

    boleh la buat planning nak kemana-mana ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *