Jadi “ejen wangi” pula

Sutra aromatherapy Penang

Salam….

Jadi “ejen wangi” Sutra Aromaterapi | Asalnya nak mencuba-cuba sahaja, tup-tup terus jatuh cinta…

Daripada order sebotol, jadi sekotak penuh dengan barang-barang wangi.

Dari jadi Dropshipper, dah upgrade ke ejen.

Maka, jadilah Ejen Wangi ~

Hmmm…

Apa benda yang wangi sangat tu kan…

SUTRA namanya. Saya mencuba Sutra Multipurpose Spray (MPS), aduh wanginya…

Saya cerewet sikit bab bau² ni. Kalau terlalu wangi sampai pening kepala, dah tak suka.

Tapi SUTRA ni…. wanginya memang satu terapi.

Memang ketagihan kalau tak bau sehari.

Wangi yang menyihatkan.

That’s why dipanggil Aromaterapi. SUTRA Aromatherapy.

 

Sutra aromatherapy Penang

stock ku…

InsyaAllah, ada jugala cita-cita nak jadi stokis pula satu hari nanti.

Bukak spa aromaterapi ke… cewahhh….

SUTRA ni dah macam-macam produk dia yang meliputi penjagaan kesihatan (wellness), kecantikan dan penjagaan diri.

Korang boleh berspa-spa di rumah dengan santainya i tell youuu….

Boleh buat rendaman kaki dalam air suam yang dicampur garam aromaterapi,

Boleh letak minyak pati pada lilin untuk efek wangi satu bilik,

Boleh buat urutan dengan minyak pati tu juga,

Boleh manjakan badan dengan gel mandian aneka bau – strawberry, coklat pun ada! yang terbaru.. Vanilla. pehhhh mewah baunya.

 

Susah tidur? Sutra ada ‘ubat’nya….

Masalah kulit? Sutra sediaaa membantu…

Kaum-kaum Adam lebih-lebih lagi bergelar suami tu, bolehlah hadiahkan isteri masing-masing dengan SUTRA Honeymoon Set Hati Perempuan. Ahaaa….. :) i likeee….

 

Sutra Honeymoon Set Hati Perempuan

Sutra Honeymoon Set Hati Perempuan…. hehe

 

Oklah, apa² info nanti uolz bolehlah terjah ;

 

FB page: SUTRA Aromatherapy Pulau Pinang : Annisabiz.com.my

 

FB profil : Agent Sutra Aromaterapi Penang

 

IG: @sutra.agent.penang

 

>>> Daftar jadi ejen Wangi <<<

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *