Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

[INFO] : Jawatan Kosong UiTM

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[INFO] : Jawatan Kosong UiTM

Berita baik buat mereka yang sedang mencari-cari peluang pekerjaan !

 

Universiti Teknologi MARA (UiTM) dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap/kontrak/sementara di Kampus Shah Alam dan Cawangan bagi memenuhi Wawasan 2020 Negara.

 

1. PEGAWAI PERUBATAN
2. PEGAWAI SAINS
3. PEGAWAI VETERINAR
4. PEGAWAI PSIKOLOGI
5. PEGAWAI BELIA DAN SUKAN
6. PEGAWAI HAL EHWAL ISLAM
7. PEGAWAI FARMASI
8. JURUAUDIT
9. PENOLONG BENDAHARI
10. PENOLONG PEGAWAI SAINS
11. PENOLONG PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT
12. PENOLONG JURUTERA
13. PENOLONG JURUUKUR BAHAN
14. PENOLONG PEGAWAI KESELAMATAN
15. PEGAWAI EKSEKUTIF
16. PENOLONG PENGURUS ASRAMA
17. PENOLONG PEGAWAI PERUBATAN
18. JURURAWAT
19. JURURAWAT PERGIGIAN
20. JURU X-RAY
21. PENOLONG PEGAWAI KESIHATAN PERSEKITARAN
22. JURUTEKNOLOGI MAKMAL PERUBATAN
23. JURUPULIH PERUBATAN
24. PENOLONG JURUAUDIT
25. PENOLONG AKAUNTAN
26. JURURAWAT MASYARAKAT
27. PEMBANTU MAKMAL
28. JURUTEKNIK KOMPUTER
29. JURUTEKNIK
30. PENYELENGGARA STOR
31. PEMBANTU PEMULIHARAAN
32. PEMBANTU PERPUSTAKAAN
33. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN)
34. PENGAWAL KESELAMATAN

Tarikh  Tutup Permohonan : 9 Mei 2011

 

Cuba nasib anda hari ini . Banyak position yang ditawarkan kali ini . Selamat mencuba ! :)

Incoming search terms:

 

18 Responses

  1. miela77 says:

    Assalam..akhir2 ni ku jrg blogwalking..tp ur topic menarik2 ku ke sini..hehehe.. kebetulan adik br abis blaja..blh suggest kat dia..sorang adik k.iela keje kat UITM Machang..ku nk suh adik try r..hehehe
    miela77 ada entri terbaru… jom baca Terapi BIOS 9000 diharap dapat membantuku menangani masalah Rheaumatoid ArthristisMy Profile

  2. Yati says:

    Ha ah Hanie, kak Yati ada perasan iklan dia dalam paper hari Ahad. Dulu ada apply tapi tak dapat. Still keluar jawatan yang sama masih kosong. Tapi orang apply tak layan, tunggu kroni apply kot. Ops..
    P/S: Kak Yati dah jawap tag Hanie.
    Yati ada entri terbaru… jom baca Jawap tag UmmiHanieMy Profile

  3. zuwaidah says:

    banyaknya position…bagus iklan kat sini…mesti ada kawan2 yg akan apply nanti
    zuwaidah ada entri terbaru… jom baca Apasal Nak Reply Tak BolehMy Profile

  4. D_08 says:

    Penah ghase nak jadi lecturer dulu….. Tapi bile kenangkan awok dulu ade diploma je…… Dan awok ni jenih X sabo….takot2 nanti student jadi gile….x pun awok yg gile….

    • Ummi Hanie says:

      cite2 yg murni tu yop..hehehhe :p
      tp jd lecturer ni ngajor student besor pnjg…pehtu tak yah ajor detail2 sgt,deme kene wat research peh kuliah tu
      ecececehh..mcm le teman ni yg lecturer..bini lecturer jer :p

  5. syamila says:

    salam hanie….waa….dh tukar template..wat sendiri yea… ;-)
    syamila ada entri terbaru… jom baca Akhirnya Penantian Berakhir Jua…My Profile

  6. shah says:

    wah2.. website akak ni makin mantap la!! suke2!
    shah ada entri terbaru… jom baca Teka-teki rm10My Profile

  7. puanbee says:

    nis bermain SEO nampak nya ..gud luck untuk nis hee…..
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Contest Review Blog Fix Computer ProblemsMy Profile

  8. mar says:

    ade lg x jwtn kosong kat atas tu…kalu nk aply rase2 dtrime lg x….

  9. nawwar inarah says:

    assalamualaikum…
    akak boleh saya tahu macam mana nak mohon kerja tu?
    tak ada laman web atau borang ke?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *