Ikut suami menginap di hotel ala-ala honeymoon

Jom share review anda semua tentang hotel2 yg pernah anda menginap di Malaysia.
As examples; Hotel Sri Malaysia, NAZA Hotel, Gurney Hotel, Hyatt Regency… and much2 more !!
Ok, kali ni saya dan keluarga menginap di NAZA Hotel Penang – No.555, Jalan CM Hashim | Tanjung Tokong, Georgetown, Penang Island, Malaysia.. Ia baru mempunyai 3 cawangan di Malaysia iaitu Penang, Melaka and JB…
naza hotel penang
syoknya kalau dapat bilik honeymoon begini...

syoknya kalau dapat bilik honeymoon begini…

It’s a 3-star – rated hotel… quite good.. we booked a deluxe room for 3 nights and we get the 7th floor room with ocean view … WOW … (actually guna geran my hubby) … Macam biase lah , ade lobby room yg sederhana besar , ade ballroom, dan beberapa bilik seminar. Di tingkat atas sekali iaitu tingkat 11, terletaknya surau . Alhamdulillah …
Shopping ? We didn’t do much la … tapi sempat jugak la my hubby grab an OGAWA Smart Mate massage chair semasa berlegar2 di Plaza Gurney … with 0% interests and 12 months installments PLUS 50% discounts ! Grab laa….ape lagi ! Badan dah lenguh2 sana sini kan . Saya pun sama laa .. maklum lah , jaga anak ni , meletihkan .. but it’s fun n precious moments in my life .
Back to the hotel review … breakfast nya ok . Ada pelbagai pilihan buffet seperti Nasi Lemak , Bihun/Mee/kueytiow Goreng , Bubur putih , roti bakar , cornflakes/honey stars/cocoa crunch with milk …. Air nya mcm biasa lah … Jus oren/guava n hot beverages (coffee and tea ).
Terdapat juga kolam renang awam bersaiz sederhana besar.. dan yg best nya ada pantai di sebelah luar ! Bolehlah si abah melayan anak-anak mandi kolam ;)

Incoming search terms:

5 comments

  • >Salu Sis pegi KL ske bermalam di Legend Hotel..Okey lh Legend sbb yg penting ade pool yg besar & ade gym..Kalo duk hotel Legend tu nk pegi shopping complex pun sng coz dkt seblah hotel je,luar lif jln sikit dh sampai..Sis pnh g Sunway Hotel dkt Seberang Jaya & suka dgn Surau dia wlupun kecik tp selesa,bersih & memuaskan..telekung dia pun bersih2 tersusun kemas je..Pnh menginap di Pan pacific Hotel jgk tp x sama best nya mcm Legend lh..& pnh jd citer dkt Pan Pacific yg kelako nye Sis dgn Ayh boleh duk cari toilet dlm bilik yg kitorang menginap tu x jumpa..ropenye toilet die dinding & pintu dibuat drp glass yg transparent tu psl kami x nmpk..Kikiki..Yg Adik Sis nmpk buley die x bgtau kt kami..Kelako giler..Pas2 kitorang pening pk camane nk mandi dgn bilik air yg telus pandangan tu..Jenuh la cover dgn kain..Hihi..Tp Sis x pnh lg pegi Hotel Naza nie,Hanie..Kt seblah mana ekk

  • >Hanie salu ikut husband p buat kerja kn dpt le merasa duduk bnyk hotel.. :)

  • >hotel seri malaysia la selalu punwaktu breakfast juga yg besthaha

  • >penah dlu ikut rombongan sekolahgi hotel dkt kl3 bintanglagi mewah makanan diasedap giler

  • >ieda : sis … soriii baru la ni dpt reply…wah pnjg lebar citer hotel..tp mmg lawak kesah itu … ade plak pesen toilet hotel tranparent ehh..Hanie xpenah jumpe lg ler sis…best yer sis , byk dpt jalan mcm2 hotel ;)Hotel Naza tu dah ke arah feringgi kalo xsilap Hanie ler sis…ok la…3 bintang rasenye…tp muslim kan…aah Hanie salu ikut hubby wat keje tp la ni dah lame x mcm tu…rindu ler nk mcm tu lg ;phans : ok le tu..sri malaysia..sis plg suke time breakfast..enjoyyy makan mcm2…:p same le kiter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *