Ikhtiar perbanyakkan susu badan dengan suplemen Ephyra

ephyra untuk ibu menyusu bayi

Salam wbt,

Saya masih mempunyai anak kecil yang hak penyusuannya masih ada tempoh 6 bulan  lagi untuk disempurnakan, insyaAllah.

Ketika pergi menunaikan haji, saya terpaksa menghentikan penyusuan buat sementara waktu.

dan tanpa mengambil sebarang ubat.

kerana tak mahu susu kering terus.

cita-cita saya nak sambung menyusukan anak kecil saya kembalinya dari tanah suci.

anak dah pandai berbotol ketika saya pulang dari haji.

walaubagaimanapun saya kuatkan juga hati untuk terus menyambung penyusuan susu ibu.

kiranya macam nak ganti semula hak susu dia yang ‘hilang’ sebulan lebih tuu…

 

 

muaadz baby tembam sihat ephyra

bby Muaadz di zaman kegemilangan keTEMBAMannya… mak sendiri pun gerammmm ~

 

 

Alhamdulillah, baby Muaadz mahu menyusu semula.

Pertama kali saya menyusu dia lepas balik haji, terasa seperti menyusukan bayi baru lahir.

Indah juga perasaan itu… maklumlah dah sebulan ‘bercuti’ menyusu.

Kekok² sedikit pun ada.

Ikhtiar perbanyakkan susu ibu dengan pengambilan suplemen EPHYRA

Yes, saya memang pengamal Ephyra sebelum ini lagi.

Selain untuk kecantikan kulit, Ephyra juga membantu memperbanyakkan susu ibu.

Kenalah berikhtiar kan…

Ok, saya cuba.

Alhamdulillah, susu masih meriah hingga kini.

Syukur sangat² pada Allah… rezeki baby Muaadz masih panjang untuk menyusu badan.

 

ephyra banyakkan susu ibu

 

 

 

 

Lain-lain kelebihan Ephyra kalau mahu tahu juga kan….

  • EPHYRA juga bertindak sebagai Energy Booster
  • EPHYRA mampu menganjalkan semula badan ibu-ibu yang menggeleber selepas bersalin
  • EPHYRA mengembalikan kepejalan otot yang boleh membentuk semula badan ibu-ibu yang menyusukan bayi supaya kembali cantik
  • EPHYRA memperbaiki kesan strech mark serta luka semasa bersalin
  • EPHYRA mengekalkan rasa kenyang kepada mak-mak yang nak jaga badan selepas bersalin juga
  • EPHYRA ~ bayi juga dapat manfaatnya ! Ephyra membantu untuk mencerahkan kulit bayi yang disusui – hasilnya baby jadi gebu dan sihat!
  • EPHYRA membantu menstabilkan hormon ibu

 

Saya suka minum Ephyra sebelum tidur malam… terpulang masing² kan…

 

Layankan…. pic terkini Muaadz…  cheeky boy ! >_<

 

baby ephyra

 

 

 

Ummi dapat kulit cantik tu takper faktor tambahan… bonus… :)

 

ps: offer harga terbaek EPHYRA dari ummihanie masih valid ya…. cekidaut ~

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *