Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Home Office Design

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Home Office Design

 

Salam ceria .

Terus layankan gambar-gambar ofis idaman ni yer …

 

simple but still look neat

 

 

white L-shaped design !

 

lengkung-shape design ;)

 

dramatik nye ofis ni ...

 

simple but i still like it .. sebab dinding kaler pink kot ! :p

 

comei je ofis ni ... bestlah ade tempat rehat sekali !

 

 

sesuai sekali untuk WAHM ... banyak tempat simpanan !

 

eh ... dah ade ke ofis lipat2 macam ni ? bestnyer jimat ruang

 

manfaatkan ruangan bawah tangga

 

Dan baaaanyak lagi design home office … rambang mata saya nak memilihnya . Semuanya bagus-bagus belaka asalkan jangan macam ini sudahlah ;

 

oppssss...!!

 

Ok , apakejadahnya gambar-gambar home office ni semua ? Apa kaitannya dengan saya ? Tunggu yer …. next entry !

 

 

Incoming search terms:

 

14 Responses

  1. raudhah says:

    odah suka yg no 2.simple and moden…tp kalo tgk kat ikea,boleh thn juga harganya..
    raudhah ada entri terbaru… jom baca Borneo – ShoppingMy Profile

  2. puanbee says:

    jeng jeng nk buat home office lah tu ekekee
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Char Kuew Tiaw Best Di GombakMy Profile

  3. Gieyana says:

    akak suka yg L shape kaler putih tue..look neat n tidy..:)

  4. syamila says:

    tk sabar tunggu entry selanjutnya…hmmm
    syamila ada entri terbaru… jom baca Kepentingan Kacamata Hitam atau SunglassesMy Profile

  5. […] Home Office Design […]

  6. Nur says:

    Nur suka yang L-shape tu.. Suka warna putih.. :) Apa projeknya ni..? isk tak sabar nak tunggu..
    Nur ada entri terbaru… jom baca Makan malam di Restoren DTerrace BBQ SteamboatMy Profile

  7. kakyong says:

    yg stail lipat2 tu sgt menjimatkan ruang…
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Kembali mengupdate blog ini My Profile

  8. […] dah janji nak reveal kisah selanjutnya daripada entri ini kan ? Ada yang meneka dengan betul , ada juga yang tersaspen² menunggu sambungan entri tersebut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *