Hilang sengat?

Salam readers/visitors yang dikasihi … apa khabar ? Kalau khabar baik , u all angguk2 je depan PC tu yea … kalau sebaliknye , geleng2 kepala sambil cebikkan bibir ;p . Buat lawak tak berapa pandai plak Hanie ek …

Ini pun baru saja balik dari kampung halaman . Ada majlis kenduri kecil2an sempena 100 hari kematian arwah Opah saya di Ipoh . Asalnya kami tak jadi balik minggu ni , tapi entah macam mana , cik abang kata boleh balik , saya follow ajelahhh … makanya ‘patah kaki’ le di sana sebab tak ada WiFi . Hee ~ Ouh , saya sempat bakarkan kek coklat untuk majlis tu . Lama bangat dah tak membakar2 ni dan alhamdulillah jadi lah juge …. :)

Ngeee ... ~ kek coklatku

 

Ouh , saya bukan disengat oleh tebuan maupun lipan . Habis , dah tu sengat apa yang hilang ? Sengat dalam berblogwalking , publish entri , balas komen di blog pengomen , etc . Itulah antara ‘sengat2’ yang saya maksudkan … bukan saya tak ada masa , cuma mungkin sedang sesuaikan diri dengan ‘dunia’ baru blogging dot com ini . Juga mungkin kerana lambakan tasks yang saya sendiri cari (perniagaan sampingan) .

Sahabat2 , jangan terasa hati kalau lately ni saya jarang-jarang ziarah blog kalian . Bukan tak sudi , cuma berikan sedikit masa ye untuk saya sesuaikan diri dan kembali ke mode asal . Blogwalking , sesi balas ziarah , balas komen dan lain2 akan menyusul tidak lama lagi insyaAllah . List aktif di sidebar tu biasanya saya akan terjah setiap hari but lately tak dapat juga terjah semua setiap hari . Ada siapa2 sudi nak diletakkan link dalam list tu ? Buat masa sekarang ni saya pilih secara random saja …. jangan ada yg kecik ati pulak ye ?

Topik yang nak disembangkan di sini pun bukannya tak ada , boleh kata banyak juga tapi entah kenapa terasa suntuk sangat masa di depan komputer ni ! Baru saja rasanya bukak lappy , tau2 dah masuk waktu solat , waktu masak/mengemas/layan family , blablablabla … alahaiii …. cemburu sungguh masa dengan saya ek ;p .

Okeyy sekian dulu luakan atiku … terima kasseyy kerana sudi membaca .

 

p.s : erm..nape macam dah kureng  jer pengomen2 di blog ni ?:( ada masalah nak komen kot … masalah teknikal maybe…saya bersangka baik jer … salah saya jugak kot tak lawat blog kengkawan … maaf … masanya akan tiba semula nanti … insyaAllah ….

 

20 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *