Kan manis bertudung begini … Tahniah Jojie

by Ummi Hanie on August 7, 2011

in cerita artis, INFO

 

 

Siapakah wanita ini ?

Dialah Jojie , kakak kepada Ella , penyanyi rock wanita nombor satu negara tu ….

Alhamdulillah syukur kepada Allah apabila hidayahNya telah menyapa jiwa seorang lagi hambaNya ini .

Mungkin juga keberkatan Ramadhan ini telah mengusik hati Jojie untuk ‘berhijrah’ . Tahniah ! Ku sukaaaa baca cerita² artis macam ni . Eh , kakak artis pun kira artis ke ? Whateverr ….

 

 

RAMAI yang memuji penampilan dan hijrah kakak kepada penyanyi rock Ella, Jojie Aminuddin. Sebaik sahaja gambar-gambar kemunculan Jojie bertudung dimuat naik di laman sosial Twitter dan Facebook, ramai yang bertanyakan Diva tentang kebenaran hijrah tersebut.

 

Baca lebih lanjut -> DI SINI

 

 

Incoming search terms:

{ 18 comments… read them below or add one }

zuneta August 8, 2011 at 12:09 AM

alhamdulilah jika dia kekal macam ni…manis dan ayu je kan?? sejuk je tgk…
zuneta ada entri terbaru… jom baca Bila Tiba Ramadhan…Mula la KempunanMy Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 1:00 AM

yer kak zuneta …

sejuk mata mmndg … moga brkekalan …

Reply

syamila August 8, 2011 at 7:10 AM

manis je kan bila bertudung….
syamila ada entri terbaru… jom baca Alhamdulillah…My Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:59 AM

mmg Ummi … manis , ayu …. ;)

Reply

mama pipie August 8, 2011 at 7:56 AM

alhamdulillah. comey sgt2

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:58 AM

depa 2 beradik ni mmg comei , tp rase jojie comei lg..tmbh2 dah brtudung … :)

Reply

MysDear August 8, 2011 at 12:29 PM

Assalamualaikum hanie… salam ziarah… cantik bile bertudung gini…nnt nak tunggu adik die plak bertudung :)
MysDear ada entri terbaru… jom baca 7 sifat yang menyumbangkan susah & stressMy Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:58 AM

wslm kak Mar …

welkem back …. :)

yup tunggu adik nye pulak

Reply

puanbee August 8, 2011 at 3:57 PM

baru comel kan..eh joijie pun artis gak kan..ada lagu dia dulu2..tp tk sepemes adiknya lah ..
puanbee ada entri terbaru… jom baca Malaysia Website Directory Peluang Menambahkan Visitor Dari Search EngineMy Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:57 AM

tu lah bee rasa mcm jojie ni penah nyanyi sikit2 …

Reply

puan kutu August 8, 2011 at 10:51 PM

alhamdulillah..ella bila lg?hihi..
puan kutu ada entri terbaru… jom baca Kontest Menang Duit Raya!!My Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:56 AM

aah kan .. xmustahil ella juge bakal menyusul … amin ~

Reply

sjiehan August 9, 2011 at 6:37 AM

mmg comel la kak!… hehehhe… nampak manis di raut wajah dia..

moga2 allah kekalkan iman di hatinya…
sjiehan ada entri terbaru… jom baca Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin.My Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:56 AM

yer , mmg manis kan SJ … amin ~

Reply

Juan August 9, 2011 at 7:07 AM

memang manis nih
Juan ada entri terbaru… jom baca Bonus Setengah Bulan Untuk Penjawat Awam, RM500 Untuk PesaraMy Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 12:55 AM

brkenan ke Juan ? ;)

Reply

D_08 August 10, 2011 at 8:58 AM

Moge2 berkekalan le sampei bile2 pun….
janganle disebabkan bulan pose….
dan mengikot trend terkini je….
jadikan bende ni disebabkan tuntutan dan kewajipan…
D_08 ada entri terbaru… jom baca Susulan daghi Insaf…My Profile

Reply

Ummi Hanie August 10, 2011 at 2:20 PM

teman rase mmg dia dah berubah betul2 … berkat ramadhan ni … :)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: