Kan manis bertudung begini … Tahniah Jojie

 

 

Siapakah wanita ini ?

Dialah Jojie , kakak kepada Ella , penyanyi rock wanita nombor satu negara tu ….

Alhamdulillah syukur kepada Allah apabila hidayahNya telah menyapa jiwa seorang lagi hambaNya ini .

Mungkin juga keberkatan Ramadhan ini telah mengusik hati Jojie untuk ‘berhijrah’ . Tahniah ! Ku sukaaaa baca cerita² artis macam ni . Eh , kakak artis pun kira artis ke ? Whateverr ….

 

 

RAMAI yang memuji penampilan dan hijrah kakak kepada penyanyi rock Ella, Jojie Aminuddin. Sebaik sahaja gambar-gambar kemunculan Jojie bertudung dimuat naik di laman sosial Twitter dan Facebook, ramai yang bertanyakan Diva tentang kebenaran hijrah tersebut.

 

Baca lebih lanjut -> DI SINI

 

 


ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Incoming search terms:

Comments

  1. sjiehan says

    mmg comel la kak!… hehehhe… nampak manis di raut wajah dia..

    moga2 allah kekalkan iman di hatinya…

  2. says

    Moge2 berkekalan le sampei bile2 pun….
    janganle disebabkan bulan pose….
    dan mengikot trend terkini je….
    jadikan bende ni disebabkan tuntutan dan kewajipan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *