Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Herba Maharani Percuma

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Herba Maharani Percuma

”Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah”.

Nak upload gambar herba maharani tapi ada masalah error tu tak habis² …. Tak apalah , leh edit kemudian .

Herba Maharani memang KHAS untuk kaum WANITA sahaja ye , kaum lelaki main jauh-jauh sikit…. tihihihi … just joking ~ Kaum lelaki boleh ambik tau jugak bagi pihak ibu @ isteri … ;)

Alang-alang ada orang bermurah hati nak bagi barang baek secara percuma , alangkah ruginya kalau tak mencuba nasib …. Ibu² , kakak² , adik² manis moh le sama² join giveaway ni . So simple … ;)

Incoming search terms:

 

18 Responses

  1. Lela-Lelord says:

    hehhehehe good luck…best kan kalau dpt ni leh cuba…aummmmm

  2. puan kutu says:

    dah beberapa kali cuba buka blog hanie tp tak dapat..nie br dapat komen..dah tukar theme yer..

    kutu dah join..moga hanie bertuah.Amin…

    Ada tag hanie,ku ada masa buatlah..tak paksa
    http://www.puankutu.com/2011/10/anak.html

    • Ummi Hanie says:

      blog hanie tgh problem ler kutu .. asik error tu jer…tensi bangat nih

      thanx 4 the wish … moga2 kutu pun bernasib baik yer … ;)

      tag tu yer…hanie dah bace n komen kat blog kutu … thanx tag ye ;)

  3. syamila says:

    salam hanie..slmt pagi…theme ni problem eh…better hani guna child theme…ringan….

  4. syamila says:

    yg error ni blh betulkan..tp leceh la sket…kena cari masa terluang…

  5. puanbee says:

    salam nis , terima kasih join yer ..good luck!

    psstt : nampak mcm dah okey blog nih

  6. […] FauziKak ayaAlong NidarCik SuzlinJuenitasaniNorzie hanyCMRatuUmmie ImanAna cikselamatMama TomelUmmie HanieKemmaUntuk senang dapatkan update terbaru langgan lah feed saya ..masukkan email di kotak bawah […]

  7. syamila says:

    ala…blog hanie internal error lak..nape yea….huhuhu

  8. ayu jamal says:

    gud luck dear..

  9. […] FauziKak ayaAlong NidarCik SuzlinJuenitasaniNorzie hanyCMRatuUmmie ImanAna cikselamatMama TomelUmmie HanieKemmakakngah?SyamilamohdAzatieTiefazatieNazayiena76JaririjemarikumenariIbu MifzalZuraida RahimLin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *