Hasil seni yang super unik

lukisan 3d

Assalamualaikum , salam sejahtera …

Semalam langsung tak dapat publish entry , dah mengarang2 dah ni , tapi tak dapat upload gambar2 berkaitan , so tergendalalah proses publish entry … Dah tu pe’el saya ni pulak , kalau dah bukak lappy ni , sekali harung bukak macam2 page . Mana nak baca emelnya , mana nak reply komen , mana nak balas jejak dan komen sekali (bagi yg komen di blog saya) , mana nak buat job design dan sikit programming … Nak buat scheduled entry pun bermasalah pulek . Makanya hari ni saya publish entry gambo2 yang diupload ke dalam WP ni jer dulu …..

Jom kome , layan hasil seni mamat ni … maybe ramai yg dah tengok , tapi saya suke jugak nak publish sini buat kenang-kenangan so that i can clear up my inbox ! Hehehe … dah lama bebenor terperap dlm emel tu haa … Dan gambar2 ni saya buatkan kolaj menggunakan HP Photosmart (kalo tak silap ;p) …

Kolaj Seni 1

Saya memang tak jemu-jemu la tengok lukisan atas lantai oleh mamat ni . So cool and so …. impressive ! Katanya dia lukis pakai chalk (kapur) je , atau pun krayon . Sorry tak pasti lak . . .

 

Ok ini kolaj lagi satu … nak upload gambor satu-satu ambik masa , so that’s why buat kolaj camni … ;)

Memang berbakat sungguh manusia ini kan ? Teringin plak nak tengok secara LIVE ! ;)

Kagum dengan bakat yang Allah berikan pada setiap manusia … percayalah , masing2 ada bakat dan kelebihan tersendiri ! Don’t underestimate yourself ! ;)

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *