Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Hasil seni yang super unik

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Hasil seni yang super unik

lukisan 3d

Assalamualaikum , salam sejahtera …

Semalam langsung tak dapat publish entry , dah mengarang2 dah ni , tapi tak dapat upload gambar2 berkaitan , so tergendalalah proses publish entry … Dah tu pe’el saya ni pulak , kalau dah bukak lappy ni , sekali harung bukak macam2 page . Mana nak baca emelnya , mana nak reply komen , mana nak balas jejak dan komen sekali (bagi yg komen di blog saya) , mana nak buat job design dan sikit programming … Nak buat scheduled entry pun bermasalah pulek . Makanya hari ni saya publish entry gambo2 yang diupload ke dalam WP ni jer dulu …..

Jom kome , layan hasil seni mamat ni … maybe ramai yg dah tengok , tapi saya suke jugak nak publish sini buat kenang-kenangan so that i can clear up my inbox ! Hehehe … dah lama bebenor terperap dlm emel tu haa … Dan gambar2 ni saya buatkan kolaj menggunakan HP Photosmart (kalo tak silap ;p) …

Kolaj Seni 1

Saya memang tak jemu-jemu la tengok lukisan atas lantai oleh mamat ni . So cool and so …. impressive ! Katanya dia lukis pakai chalk (kapur) je , atau pun krayon . Sorry tak pasti lak . . .

 

Ok ini kolaj lagi satu … nak upload gambor satu-satu ambik masa , so that’s why buat kolaj camni … ;)

Memang berbakat sungguh manusia ini kan ? Teringin plak nak tengok secara LIVE ! ;)

Kagum dengan bakat yang Allah berikan pada setiap manusia … percayalah , masing2 ada bakat dan kelebihan tersendiri ! Don’t underestimate yourself ! ;)

 

14 Responses

  1. huda ly says:

    memula tgk, mmg tabik spring kat pelukis ni kan..:) real sgt lukisannye..

    meh ke rumah..
    ~kekasih hati chinta jiwa~
    keep in touch ye..???

  2. isza says:

    memang jeles giler kat pelukis ni..
    memang berbakat betul..

  3. kakyong says:

    tak macam lukisan.. mcm real.. kalo dpt lihat secara live… kan best

  4. ciksembang says:

    Hanie, mmg lukisan itu nampak hidup. dulu sy pernah tengok lukisan ni tapi kat Sydney Australia. Derang panggil sebagai street performer.

  5. ManDan says:

    Wow….Cantik lah….(saya nampak putih jer semua….adakah semua yg komen kat sini melihat sama yg mcm saya?…Putih tak terkata?…dgn erti kater lain: tak ada ape-ape pun?..melainkan kadbod putih??)

    – Mandan
    ersante.com

  6. Bhaihaqi says:

    Woo~~ ni la nama nyaa Cool~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *