Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Hafiz Hamidun & Heliza bertunang ? | Padan tak mereka berdua ni ?

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Hafiz Hamidun & Heliza bertunang ? | Padan tak mereka berdua ni ?

bismillah

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 

Gempak dak tajuk entri ni ? Bagi peminat-peminat mereka (Heliza dan Hafiz) maybe ada sikit rasa tergugat di situ …. hehehehe ;p Eh dah macam blog gosip plak yer . Saja ubah2 angin kejap … Refreshing ;)

Ada kedengaran hari tu khabar angin mungkin mengatakan Hafiz Hamidun (bekas anggota kumpulan nasyid remaja , UNIC) bertunang dengan artis realiti TV bertudung , Heliza Helmi . Ramai peminat cik Heliza ni tambah-tambah dia  masih single lagi . Tu sebab keluar cerita bertunang ni kot ! Iya kaaa depa dah bertunang ??

Jom baca apa ulasan Hafiz ;

Actually taklah bertunang, kami berdua rapat sebab company saya ialah consultan untuk Heliza Helmi Production. Itu sahaja .

Ulasan Heliza ? Tak dapek den carik . Tihihihiii ….
Hai …. dah sama-sama berurusan tu , apa salahnya merapatkan silaturrahim kalau dua-dua dah single mingle lagi kan … lagipun imej kome berdua macam sepadan gitu …. ;) Mak Heliza siap berseloroh lagi macam ni ;

“Berapa dulang nak hantar bertunang nie”.

Tengok tu maknye pun macam dah bagi greenlight gitu … si Hafiz ni tak paham-paham ke ?
Yalah , jodoh pertemuan di tangan Allah … Erm , apa pendapat u all , padan tak depa berdua ni ?

Sumber : Kredit

Ummi Hanie

Incoming search terms:

 

19 Responses

  1. cikmin says:

    salam ummi..tak silap cikmin ni dulu hafiz pernah dah bertunang kan…tapi tak lama lepas tu putus..

  2. Ummi Hanie says:

    wslm cikmin…

    yup mmg hafiz sblum ni dah bertunang…tp putus d tgh jalan…tunangnya xtahan dgn kesibukan dia yg memanjang tu…

  3. ziarah balas..deena baca profil umo 26, 4 anak dahh..

    huhuu…sebaye la dgn deena, tp deena xdok anak lg…miahaha..

    slm kenal dr deena buat hani:)

  4. a.samad jaafar says:

    bagaikan pinang dibelah kapak yg tajam hihihi.. padan sgt !

  5. Asyi@asyar says:

    hehehe.. padan padan n padan :)
    sama2 cute kui..

    wah akk melepas lar asyi xdpt dah hafiz wakaka huhu

  6. Salam,
    Mula2 Knur tak nampak kat mana "Post comment" sbb tulisan dia putih kot. Maybe Hanie kena tukar spy senang org nak komen. Pasal diaorg berdua tu, nampak sepadan dan ada iras2 pun.

  7. SYaMiLa says:

    hanie..padan sgt dah tu…he3…

  8. NzA says:

    setuju!!!!!!!!mmg sesuai sgt padanan tu…mmg sepadan.

  9. tak tau la ttg artis sgt, tau hafiz ni bekas unic ja.hehe. padan2.hehe

  10. Ummi Hanie says:

    bee : suke ek gosip ;p

    deena : saalm perkenalan juga..hehehe…rezeki sy kot ;)

    kuman : kuman setuju yer :)

    asyi : wahhh pminat hafiz ni! :)

    k.nur : ini lah masalah sy skrg,tgh figure out ..huhuu…
    urm padan ek mereka berdua?

    ummi : ya ummi pun sokong ;)

    kak nza : yes akk pun setuju ;)

    azhan : yep..bekas ahli UNIC..taule juge tuu…hehe sorg lg penyokong ;)

  11. Ummi Hanie says:

    hans : doaknlh…asalkn bukan lisa surihani ek?;p

    yop samad : hehehhe…lawok le mike nih ;p

  12. Yan says:

    klu sudah jodoh ape salahnye

  13. kakyong says:

    kalo nak baca komen2 seblum klik 'post a comment' memang tak leh…
    kena post comment baru buleh baca komen2 yag lain.. ;)

    sepadan jer depa berdua… dua2 pun punya peribadi yg baik…

  14. Ummi Hanie says:

    yup kkyong..itula masalahnye yg sdg hanie configure lg dan lagi…nak marah pun ade ni..hehe

    yup doaknlah jodoh mereka..padan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *