Hafiz Hamidun & Heliza bertunang ? | Padan tak mereka berdua ni ?

bismillah

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 

Gempak dak tajuk entri ni ? Bagi peminat-peminat mereka (Heliza dan Hafiz) maybe ada sikit rasa tergugat di situ …. hehehehe ;p Eh dah macam blog gosip plak yer . Saja ubah2 angin kejap … Refreshing ;)

Ada kedengaran hari tu khabar angin mungkin mengatakan Hafiz Hamidun (bekas anggota kumpulan nasyid remaja , UNIC) bertunang dengan artis realiti TV bertudung , Heliza Helmi . Ramai peminat cik Heliza ni tambah-tambah dia  masih single lagi . Tu sebab keluar cerita bertunang ni kot ! Iya kaaa depa dah bertunang ??

Jom baca apa ulasan Hafiz ;

Actually taklah bertunang, kami berdua rapat sebab company saya ialah consultan untuk Heliza Helmi Production. Itu sahaja .

Ulasan Heliza ? Tak dapek den carik . Tihihihiii ….
Hai …. dah sama-sama berurusan tu , apa salahnya merapatkan silaturrahim kalau dua-dua dah single mingle lagi kan … lagipun imej kome berdua macam sepadan gitu …. ;) Mak Heliza siap berseloroh lagi macam ni ;

“Berapa dulang nak hantar bertunang nie”.

Tengok tu maknye pun macam dah bagi greenlight gitu … si Hafiz ni tak paham-paham ke ?
Yalah , jodoh pertemuan di tangan Allah … Erm , apa pendapat u all , padan tak depa berdua ni ?

Sumber : Kredit

Ummi Hanie

Incoming search terms:

19 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *