Hadiah lagi

by Ummi Hanie on May 14, 2012

in Umum

Salam bahagia ! Salam bertemu kembali…

Sekadar entri ringkas untuk memahat memori mendapat hadiah giveaway dan hadiah dari kakak kandungku… :) Haruslah mode gumbira okeh.

Bukanlah tayang ni maksud nak riak, hanya berkongsi kegembiraan walaupun menang hadiah kecil… juga tanda penghargaan buat si pemberi.

Hadiah menang giveaway El tempoh hari. Sorry lambat buat entry, dapatnye dah lama :p.

 

 

Besau rupenye felt brooch ni. Tengok gambor asal di blog el, macam kecik je. Thanx anyway ! Saya memang suke benda² kraf macam ni. :)

 

Hadiah yang baru dapat semalam, dikirim oleh kakak sulung saya melalui mak saya yang baru balik dari Singapore. Mereka buat reunion ramai² di sana. Saya je terkontang-kanting di sini… huk3x… haha takdelah, saya hepi je sebab encik hasben kan dah balik dari Jepang ;).

Kakak saya pulak baru balik dari melawat suaminya yakni abang ipar saya di Riyadh, Arab Saudi. Syukur dapat kerja baru di sana… mulalah verangan nak pegi Riyadh lepas ni ;). Kakak saya hadiah mouse pad ala² karpet arab kat saya…


A different kind of fairy tale will be coming to cinemas 31 May. RU ready for SNOW WHITE & THE HUNTSMAN? #UIPSnowWhite

Aummmm….. cak !!

 

Kan… sejibik macam karpet betul kan? ;)

 

 

Hoh baru nampak mata model nye…. :p

 

Suke le si mouse tu dapat meluncur² atas mouse pad baru ;)

 

Kisah-kisah warga Msia telah mencetuskan inspirasi & inovasi di Prudential selama 88 tahun, ikuti kisah-kisah tersebut di #ProjectListen!

 

Incoming search terms:

{ 20 comments… read them below or add one }

Myra Jay May 14, 2012 at 4:54 PM

Tahniah!!!! :)

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:22 AM

terime kasih MJ !! ;)

Reply

iEyLa May 14, 2012 at 5:08 PM

waahhh..congrats..
cantik mouse pad tu kak.. :)

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:22 AM

thanx deq…

ye, mmg cntik….

Reply

izan ishak May 14, 2012 at 5:17 PM

hanie…cantiknya mouse pad tu! macam karpet yg real aje.

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:23 AM

tu la kan k.izan. mcm karpet terbang aladdin pun ade.. hehehhh :p

Reply

Cik Rose Cute May 14, 2012 at 5:45 PM

comelnya…tahniah!!

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:23 AM

time kasih cik rose… ;)

Reply

puanbee May 14, 2012 at 8:57 PM

cantiklah hadiah kedua tu kalau bee dpt , bee pun suka nis .. heheh

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:23 AM

kan bee. x penah jumpe lagi mouse pad mcm tu kat msia ni

Reply

titan May 14, 2012 at 9:12 PM

kacak sungguh mouse pad itu ya..

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:24 AM

ye, mmg kacak. sekacak tuannye. eh ! :p

Reply

kakngah May 14, 2012 at 9:54 PM

aku dpt fm dr ga el. buat pin cushion lekat kt enjen kuasa kuda aku..

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:25 AM

owh… kakngah dpt FM yer… den suke FM. tp felt craft mcm brooch ni pun suke jugak ;)

kretif betul buat pin cushion yek !

Reply

fieda May 14, 2012 at 11:27 PM

tahniah…mmg cantik hadiah yg mcm karpet tu..

Reply

Ummi Hanie May 15, 2012 at 9:25 AM

ye, kak fieda. thanx… unik dan cantik kan ;)

Reply

akubiomed May 15, 2012 at 10:15 PM

Cantik pula mouse pad berbentuk carpet. Kalau dapat dekat anak saya habis bulu carpet dicabutnya. :-)

Reply

Ummi Hanie May 16, 2012 at 10:01 AM

ye, cantik kan…

hehe… cabut bulu karpet. budak2 mmg pe’el nye begitu

Reply

puan kutu May 18, 2012 at 10:09 PM

mouse pad tu sgt cantik dan unik..nak satu boleh?haha..

Reply

Ummi Hanie May 20, 2012 at 11:12 PM

alamak ada satu je beb :p

nnti kalo hanie terjumpa yg mcm tu, hanie beli simpan utk kutu yer… insyaAllah… ;)

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: