Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Hadiah lagi

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Hadiah lagi

Salam bahagia ! Salam bertemu kembali…

Sekadar entri ringkas untuk memahat memori mendapat hadiah giveaway dan hadiah dari kakak kandungku… :) Haruslah mode gumbira okeh.

Bukanlah tayang ni maksud nak riak, hanya berkongsi kegembiraan walaupun menang hadiah kecil… juga tanda penghargaan buat si pemberi.

Hadiah menang giveaway El tempoh hari. Sorry lambat buat entry, dapatnye dah lama :p.

 

 

Besau rupenye felt brooch ni. Tengok gambor asal di blog el, macam kecik je. Thanx anyway ! Saya memang suke benda² kraf macam ni. :)

 

Hadiah yang baru dapat semalam, dikirim oleh kakak sulung saya melalui mak saya yang baru balik dari Singapore. Mereka buat reunion ramai² di sana. Saya je terkontang-kanting di sini… huk3x… haha takdelah, saya hepi je sebab encik hasben kan dah balik dari Jepang ;).

Kakak saya pulak baru balik dari melawat suaminya yakni abang ipar saya di Riyadh, Arab Saudi. Syukur dapat kerja baru di sana… mulalah verangan nak pegi Riyadh lepas ni ;). Kakak saya hadiah mouse pad ala² karpet arab kat saya…


 

Aummmm….. cak !!

 

Kan… sejibik macam karpet betul kan? ;)

 

 

Hoh baru nampak mata model nye…. :p

 

Suke le si mouse tu dapat meluncur² atas mouse pad baru ;)

 

 

Incoming search terms:

 

19 Responses

  1. iEyLa says:

    waahhh..congrats..
    cantik mouse pad tu kak.. :)

  2. izan ishak says:

    hanie…cantiknya mouse pad tu! macam karpet yg real aje.

  3. comelnya…tahniah!!

  4. puanbee says:

    cantiklah hadiah kedua tu kalau bee dpt , bee pun suka nis .. heheh

  5. titan says:

    kacak sungguh mouse pad itu ya..

  6. fieda says:

    tahniah…mmg cantik hadiah yg mcm karpet tu..

  7. Ummi Hanie says:

    owh… kakngah dpt FM yer… den suke FM. tp felt craft mcm brooch ni pun suke jugak ;)

    kretif betul buat pin cushion yek !

  8. akubiomed says:

    Cantik pula mouse pad berbentuk carpet. Kalau dapat dekat anak saya habis bulu carpet dicabutnya. :-)

  9. puan kutu says:

    mouse pad tu sgt cantik dan unik..nak satu boleh?haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *