Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Hadiah dah sampai ! :)

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Hadiah dah sampai ! :)

 

Salam bebeh . Amboi bebeh pulak dah :p .

Mood dapat hadiah harussslah gumbira kan ?

Seperti yang dijanjikan , walaupun teman tak menang kuiz anjuran Kak Halima MohKembara tahun lepas (sebelum beliau berangkat ke Turki untuk beberapa bulan tapi sekarang dah ada di Malaysia semula) , tapi Yong Halime bermurah hatinye amat nak bagi semua peserta2 kuiz beliau ole-ole dari Turki bebb …

 

 

Sehelai alas meja yang cantek & sebungkus kacang hazelnut dari Yong Halima !

Dan dompet felt kecik tu hadiah kerana ‘kuat membebel’ pada bulan Mac di blog Kakyong , sponsor oleh Sakila’s Craft .

 

 

~ Pandangan hadapan dompet  ~

 

 

~ Pandangan belakang Dompet ~

 

Saja kali ni request jahit nama ” NISA ” . ;)

Thanx Kakyong , thanx Sakila Craft ! – tengok pic dari blog Sakila Craft ni lagi cantek ;)

Kome kalau nak menang benda2 comel macam ni , rajin2 le ‘membebel’ di blog Kakyong yer …. saya sebenornye bukan tujuan utama nak menang apa2 , tapi dek kerana dah jadi loyal readers + loyal commentators blog Kakyong , maka dapat hadiah ni satu bonus lah ;) .

 

 

Alas meja dari Turki yang sangat cantek ni pun dah selamat saya ‘pakaikan’ kat almari TV . Thanx again Yong Halima . Besor hati teman dapat hadiah dari jauh . Teringin rasenye nak terobang ke Turki . :p

 

Oklah sebenornye saya kesuntukan masa ni . Sedang bersiap-siap untuk travelling jauh lagi . Hari tu ke Singapura , kali ni ….. check it out later yer kengkawan ! Doakan kami selamat pergi dan pulang …. travel atas darat jer …. ;)

 

p.s : mencik gambo tak cantik ! nak kena activate balik si hitam Olympus nih !

 

 

18 Responses

  1. kakyong says:

    hanie,
    snap guna apa ni?

    dah tgk kat sakila craft.. memang cantik sgt2….
    warna tu kakyong yg pilih tau.. harap hanie suka warna biru tu… :D

    bestnya dpt alas meja dr kak limah… kakyong dah lama tak jengah ke blog kak limah..
    sejak mood BW ke laut ni…

    nak travel ke mana lagi ni.. best nya dpt jln2… dpt refreshkan otak …

    semoga selamat dalam perjalanan hanie…
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Asmara 2 episod 8 buat saya SENTAPMy Profile

  2. zuwaidah says:

    gumbira yaaa dpt hadiah….syoknyaaaaa
    zuwaidah ada entri terbaru… jom baca Apasal Nak Reply Tak BolehMy Profile

  3. munna says:

    banyaknya dpt hadiah… tahniah
    munna ada entri terbaru… jom baca Cerita Di Sebalik Majlis Birthday Nurain YasminMy Profile

  4. ctN honey says:

    selamat pergi dan selamat kembali ye.tag tu nanti dulu,sedang memikirkan jwbannya
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca WOW!!50 sukalah anak-anak sayaMy Profile

  5. lin azlina says:

    syok bila dapat adiah. cepat activate olympus
    lin azlina ada entri terbaru… jom baca Lunch yang tidak menyelerakan!My Profile

  6. nza says:

    bestnya dpt hadiah…

    moga prjlanan selamat…amin.

  7. Assalamualaikum Yong UmmiHanie, wah meriahnya Yong dpt pelbagai hadiah, tahniah! Kalau buleh nak bagi satu set lapik tu, tapi tak mampu, ramai lagi kenkawan yg nak diberikan ole-ole. Nampak comey meja kena lapik tu.

    • Ummi Hanie says:

      w’salam yong halima dear !
      alahai satu set tu mau rabak poket yong karang…haha
      itu pun dah besor ati teman dapatnye
      terime kasih bebanyok…aah comei lemari letak alas tu ;)

  8. Nur says:

    Seronoknya dapat banyak hadiah..

  9. syamila says:

    bestnya dapat hadih…comel2 lak tu..tahniah hanie…. murah rezeki… ;-)
    syamila ada entri terbaru… jom baca Abang yg bertanggungjawabMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *