Hadiah dah sampai ! :)

 

Salam bebeh . Amboi bebeh pulak dah :p .

Mood dapat hadiah harussslah gumbira kan ?

Seperti yang dijanjikan , walaupun teman tak menang kuiz anjuran Kak Halima MohKembara tahun lepas (sebelum beliau berangkat ke Turki untuk beberapa bulan tapi sekarang dah ada di Malaysia semula) , tapi Yong Halime bermurah hatinye amat nak bagi semua peserta2 kuiz beliau ole-ole dari Turki bebb …

 

 

Sehelai alas meja yang cantek & sebungkus kacang hazelnut dari Yong Halima !

Dan dompet felt kecik tu hadiah kerana ‘kuat membebel’ pada bulan Mac di blog Kakyong , sponsor oleh Sakila’s Craft .

 

 

~ Pandangan hadapan dompet  ~

 

 

~ Pandangan belakang Dompet ~

 

Saja kali ni request jahit nama ” NISA ” . ;)

Thanx Kakyong , thanx Sakila Craft ! – tengok pic dari blog Sakila Craft ni lagi cantek ;)

Kome kalau nak menang benda2 comel macam ni , rajin2 le ‘membebel’ di blog Kakyong yer …. saya sebenornye bukan tujuan utama nak menang apa2 , tapi dek kerana dah jadi loyal readers + loyal commentators blog Kakyong , maka dapat hadiah ni satu bonus lah ;) .

 

 

Alas meja dari Turki yang sangat cantek ni pun dah selamat saya ‘pakaikan’ kat almari TV . Thanx again Yong Halima . Besor hati teman dapat hadiah dari jauh . Teringin rasenye nak terobang ke Turki . :p

 

Oklah sebenornye saya kesuntukan masa ni . Sedang bersiap-siap untuk travelling jauh lagi . Hari tu ke Singapura , kali ni ….. check it out later yer kengkawan ! Doakan kami selamat pergi dan pulang …. travel atas darat jer …. ;)

 

p.s : mencik gambo tak cantik ! nak kena activate balik si hitam Olympus nih !

 

18 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *