Graf Nuffnang Ogos – September | GengBlogger dah kembali pulih | Keyword “Gambar Kontroversi”

bismillah
 
Dah hampir tengah malam ni gigih lagi nak hapdet blog.
Tengah idea mencurah2 (kununnye) maka janganlah dibazirkan begitu saja katanye… ;p
 
Mak aih giler panjang tajuk entry. Combine 3 sekaligus, triplet . ;)
Okeh mula2 story graf Nuffnang ku dulu.
Minggu ni punye graf tak berapa cantik. Trafik agak merudum since cuti beraya tempoh hari.
Ah,tak kisah sangat pun… Tapi yang herannya lagi tak berlayan blog ni lagi menaik ranking Alexa pulak.
Heran2 …. But i’m happy . :) Kali ni tak paparkanlah ranking Alexa tu yer , nak cerita bab nuffy dulu.
Serabut lak karang. Jangan kemaruk sangat ye Hanie. Hehehe …
 

alahai rongaknyeeee graf …. ini last week punye (8-14 september…masa sibuk beraya tuh)

 

ini pun rongak2 jugak tapi ada improvement sikitt … 15-21 Sept.

 

ini plak graf dr prtghn ogos hingga 19 Sept … tgk la…xcecah 1k pun … blog yg sgt biase2 .. ;p

Since saya dah kembali aktif berblog semula selepas dah selesai edisi beraya, purata pengunjung ke blog ni dlm sehari dalam 100 orang gitu…
Unique Visitors untuk last month ialah 2398 jer… takle ramai sgt pun kan…
Bila laaa nak capai UV sehari ribu riban…
tapi syukuur ALHAMDULILLAH masih ada yg sudi melawat dakoo dan blog picisanku ini… itu dah hepii sgt. Thanx to u all :) .
 
 
Yes, GB aka GengBlogger dah kembali pulih seperti sediakala selepas diserang virus (Malware jugak kot) selama beberapa minggu yg lalu. So, korang dah start ping blog ke belum ?
Hanie pun baru start pinging hari ni untuk entry Berjinak-jinak Dgn Musang Berapi tu…
 
Next, keyword yang pertama kalinya agak ‘daring’ bagi blog ku…
Jarang masuk keyword2 daring, selalu keyword ala2 blog ustaz/ustazah ajer… ekekeke… ;p
Keyword “Blog Gambar Kontroversi” telah kugoogle untuk tengok sendiri hasilnya.
Risau jugak benda entah apa2 mencemarkan blogku, rupa2nya entry bertajuk ” Gambar Kontroversi Polis Wanita Israel “ tu yang punya angkara… Huh lega ! -_^ “
Boleh tahan jugak dapat ranking kedua dari lebih sejuta carian utk keyword tu.
Nampak sangat manusia sukakan cerita2 kontrolbesi kontroversi kan ?
 

berjaya mengalahkan website Ohbayu.com yg berada di ranking ketiga carian Google … ;)

 
Ekceli banyak lagi nak cerita pasal keyword ni tapi let me stop here first.
Kita sambung next time pula insyaAllah.
 
 

Incoming search terms:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *