Giveaway tahun baru 2012 [Closed]

[Entry STICKY hingga 20/2/2012. Sila SCROLL DOWN untuk membaca normal entry , Terima Kasih]

Dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim , saya Ummi Hanie merasmikan Giveaway Tahun Baru 2012 ini … Ala² doa selamat gitu … :)

Perhatian : Utk copy banner ini , sila right-click mouse anda dan klik “Save Image As” , jangan sesekali gunakan “Copy image URL”.

Setiap giveaway/contest mestilah ada serba sikit syarat²nya … tapi jangan risau semuanya tidak rumit insyaAllah … Untuk giveaway pertama kalinya utk tahun baru ni, saya nak buat yg simple² je dulu …

GA ini adalah terbuka utk semua bloggers malaysia,s’pore,brunei (mesti ada blog @ at least FB)

Tarikh : 23 jan. 12 – 20 feb. ’12 (4 minggu)

Syarat² WAJIB ;

Kegagalan mematuhi syarat² wajib ini akan melucutkan penyertaan …

Lain² ;

  • Top referral akan dikira via statistik google analytic . So,kena rajin² promote ;)
  • Tak wajib pun FOLLOW tapi pastikan setiap peserta ALERT dgn semua updates tentang GA ini – penambahan sponsors,hadiah,pengumuman result & segala perubahan yg mungkin ada. Untuk memudahkan urusan , saya akan post setiap updates di fampage FB ummihanie.com . Sila rajin² menjengah ke sana ;) .
  • Sponsors sangat dialu²kan , saya tak kisah apa pun yg nak disponsor dan berapa nilainya sekalipun.Please contact me if interested ;) The more,the merrier … Lagipun,win-win situation.Mungkin ini peluang utk anda promote produk @ servis anda secara percuma …

 

Hadiah² ;

  1. Top Referral no.1 = Sepasang cawan english design didatangkan khas dari UK oleh uk store (lihat gambar di sini)
  2. Top Referral no.2 = Baucer RM50 untuk shopping di UK Store  + Baucer RM10 dari Freshie Belek
  3. Top Referral  no.3 = Sulaman cross-stitch nama anda dari Yati n Stitch + Baucer RM10 dari Freshie Belek

Lucky draw utk 3 org (menggunakan khidmat random.org) ! = Cash @ Top-up RM15 setiap seorang @ boleh juga pilih mana² INNER dari Nis Azmier e-MALL (klik link utk lihat INNER)

Untuk peluang bonus tambahan lucky draw ;

  • Ping entry di wall FB
  • Tweet entry
  • Google + entry

(3 tindakan di atas @ salah satunya dikira 1 bonus point tambahan)

Setiap entry penyertaan secara automatiknya layak masuk Lucky Draw yer .

 

# UPDATES Giveaway di sini

 

 

Ok done , GUDLUCK semua !



ephyra ummihanie.com harga kasih sayang

Incoming search terms:

Comments

    • says

      happening ke deq .. biase2 je..ade org murah ati nk sponor , akk jalankan je GA nye ..

      join le nnti deq … tempek banner ni besor2 kat blog,mane tau leh mng top referrer tu ? ;)

      thanx anyway dear ~

    • says

      thanx kkyong ! gudluck ye ~

      details sekali … i loike … cuma , buat masa ni hanie kira satu bonus tambahan shj utk sume tindakan tu (g+,twitter,FB ..)

      kot2 ada perubahan nnti hanie update yer …

    • says

      salam kenalan juge Atie …

      thanx 4 joining n gudluck . sy akan update nama atie dlm list peserta soon

      ya, cara nk tweet dan Google+ tu , hanya gunakan buttons yg ada kat bawah entry ni … nmpk kan ? ;)

Trackbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *