Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

[Gambar Menarik] Hasil imaginasi kreatif seorang ibu …

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

[Gambar Menarik] Hasil imaginasi kreatif seorang ibu …

 

Lihatlah hasil imaginasi super kreatif seorang ibu terhadap bayi perempuannya … Mujurlah senonoh dan comel jer hasilnya … ;)

 

Lagi …

This little girl’s mother is a computer specialist from Helsinki , Finland . While her daughter is soundly asleep, she creates a completely different world from whatever she can find around her! That’s how both of them became really famous. What a truly fabulous imagination!

(Ibu bayi ini ialah seorang pakar komputer dari Helsinki,Finland. Ketika bayinya sedang tidur dgn nyenyak,ibu ini mencipta satu ‘dunia’ baru menggunakan apa saja bahan yg ditemui di kelilingnya! Inilah yg menyebabkan dua beranak ini menjadi terkenal . Imaginasi yg begitu hebat ! )

Comeeell sangat ! Baby tu memang seolah-olah berada dalam dunia fantasinya yg tersendiri … Ni mesti mak dia tengah tension mengadap komputer lama sangat kan … habis ‘dikerjakan’ baby nya … hihihi :)

Ada mak² atau pak² yg nak cuba berkreatif mcm ni tak ? Buleh jadi femes ;)

p.s : maaf ada gambar yg berulang yer … disebabkan gambarnya terlalu banyak utk daya paparkan satu persatu , jadi saya buatkan kolaj saja …

 

30 Responses

  1. ibuhani says:

    Baby in wonderland tp cara mak dialah….hehehe….so cute!!!

  2. Lela-Lelord says:

    alolololo comelnya la hai…leh verangan2 jap ada baby nanti nak hambek gambo cenggini

  3. iEyLa says:

    alolo..comey je mak die buat..
    tp sian kat anak die..hihi

  4. puanbee says:

    nis jom buat kat anak kita pulak ..comel betul

  5. MamaYatie says:

    mak baby ni tak sabor tunggu anak dia besar, kecik2 payah nak ps gitulah jadinya..hahaaaa

  6. Mohd Hafifi says:

    wahh..memberikan inspirasi. tQ

  7. intan_blur says:

    hahahahahha..sweet la mak budak nih..creatif yg sgt menarik

  8. puan kutu says:

    hehe sgt comel.mmg kreatif..kita pun tak terikir nak buat camnie..

    tp anak kutu terlalu comel utk diimaginasikan.hoho..

  9. kakyong says:

    hanie.. apa lagi.. boleh lah di photograf kan si baby Huzaifah ala2 mcm ni… ;)

  10. yanieKy says:

    Alololooo. Comelnyee. Haruuu :)

  11. Juan says:

    semua comel comel nih

  12. hajar says:

    uiissshhh sumer kretif2… comey plk tu… :)

  13. aha abd aziz says:

    soooo….cute…
    @http://ahaaziz.blogspot.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *