Gambar Lisa Surihani, Wardina dan Heliza Helmi sebagai duta produk Garnier

by Ummi Hanie on March 13, 2012

in cerita artis, Gambar Menarik

Salam ceria.

Siapa yang tak kenal dengan jenama Garnier ? Antara jenama produk kosmetik yang terunggul di Malaysia masa kini. Yang saya tahu, Heliza Helmi dan Lisa Surihani memang duta Garnier. Wardina mungkin duta terbaru kot… Layankan gambar² yang dikidnap dari FB page Garnier….

 

Heliza, Wardina, Lisa

 

Wardina Safiyyah - Hos Rancangan TV dan ibu kepada 2 cahayamata

 

 

Heliza Helmi - Aktres, Model dan Pereka Tudung Wanita

Lisa Surihani - Aktres dan Duta Jenama Garnier

Lisa again….

Sebenarnya ini ialah gambar ketika event majlis pelancaran program Sinar Cahayaku anjuran Garnier Malaysia… Baguslah program sebegini diadakan. Dapatlah anak² yatim tersebut merasa kasih sayang seorang kakak…

Sinar Cahayaku adalah inisiatif oleh Garnier untuk membuka peluang kepada wanita-wanita Malaysia membimbing anak-anak yatim perempuan dengan menjadi ‘kakak angkat’ mereka yang kurang bernasib baik dan menawarkan nasihat serta sokongan sebagai seorang sahabat dan kakak, seumpama ‘sinar cahaya’ (guiding light) dalam hidup mereka.

Anda akan menjadi ‘Kakak Angkat’ kepada seorang anak yatim. Pelbagai aktiviti akan diatur untuk anda dan ‘adik angkat’ anda yang dianjurkan oleh Garnier untuk sepanjang tahun. Selain daripada itu, Garnier akan turut membantu sebarang komunikasi di antara anda dan adik ‘angkat’ anda, seperti surat-menyurat, kad ucapan dan sebagainya.

Berminat untuk sertai program Sinar Cahayaku? Ini adalah langkah² bagaimana untuk menyertainya;

LANGKAH 1: LIKE Garnier fanpage

LANGKAH 2: Hantarkan butir-butiran anda kepada kami di garnier.msia@facebook.com untuk pra-pendaftaran.

Nama:
Nombor telefon bimbit:
Alamat Menyurat:
Alamat E-mel:
Facebook profil:

LANGKAH 3: Daftar program Sinar Cahayaku dgn isi borang di sini !

Terima Kasih.
Take Care. Garnier.

Eh, Lisa pakai tudunglah ! Yes, ini semasa kenduri Garnier di Kota Bharu, Klate…

Layan gambar² Lisa melayan kanak² di rumah anak yatim… sukeee ~

Ini antara produk terbaru dari Garnier;

Garnier Pure 3 in 1

Incoming search terms:

{ 19 comments… read them below or add one }

kakngah March 13, 2012 at 9:24 AM

menjak wardina dah tak mengacara MHI, jarang dah tgk muka dia…

Reply

Ummi Hanie March 14, 2012 at 9:46 AM

owh…dah stop MHI ker dia kakngah… patut le xnmpk2 …

Reply

kakyong March 13, 2012 at 1:56 PM

chomel nyer heliza tu… geram betui tiap kali tgk dia…

Reply

lin azlina March 13, 2012 at 11:23 PM

aah kan kakyong…comel heliza tu…mata bulat..hehe

Reply

Ummi Hanie March 14, 2012 at 9:58 AM

lin, heliza tu mata mmg dah bulat… tmbh lak lg dia pakai contact lens jenis yg besarkan anak mata tu… lagilah bulattt jadinyer… hanie penah tgk :p

Reply

Ummi Hanie March 14, 2012 at 9:51 AM

kkyong minat heliza yer…. aah dia mmg comei.. sore pun sedap

Reply

Hanif March 13, 2012 at 2:13 PM

Tahniah buat wardina, heliza dan Lisa…
Rezeki orang baru nikah!!

Reply

Ummi Hanie March 14, 2012 at 9:57 AM

maybe la kot rezeki penganten baru yek Hanif… :p

tp xtau la kot program ni dah ada sebelum dia kawen…

Reply

transformed hw March 13, 2012 at 8:43 PM

Lisa lg molek kalau pakai tudung. semoga terbuka hati dia satu hari nanti. Program yg bagus ni.

Reply

Ummi Hanie March 14, 2012 at 9:57 AM

sume artis klu pakai tudung mesti lg comey kan… insyaAllah,moga dpt hidayah nnti…

Reply

titan March 15, 2012 at 10:55 AM

dah kahwin ni..tanggungjawab yusri dah suruh dia pakai tudung.

Reply

Ummi Hanie March 15, 2012 at 12:48 PM

ye, betul tu. bijak…bijak :p

Reply

Ummi Hanie March 15, 2012 at 12:51 PM

betul sgt tu.. haha

Reply

budakserius March 15, 2012 at 8:57 PM

Emm.kalau lisa surihani betudung gak lagik comel.hehe

Reply

Ummi Hanie March 16, 2012 at 12:01 AM

lisa mmg sgt comel… pakai apa pun comel, tudung lagilah berganda2 comel :)
nmpk sgt minat kat lisa kan?

Reply

puan kutu March 15, 2012 at 9:12 PM

semua comel..berkenan plak tgok baju lisa yg kain batik tu.kehkeh..

Reply

Ummi Hanie March 15, 2012 at 11:59 PM

aah samelah , kutu. ape kata raya ni kita carik baju mcm tu sedondon nak ? :p

Reply

Juan March 16, 2012 at 2:39 AM

peminat heliza

Reply

Ummi Hanie March 16, 2012 at 11:48 AM

owh… juan peminat heliza rupenye…

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: