Gambar Kontroversi Maher Zain ??

by Ummi Hanie on October 12, 2010

in Umum

bismillah
 
Haaa …. nampak je nama dan tajuk macma ni sure ramai yg terpinga-pinga kan ?
Jangan risau …. saya lagi terpinga-pinga ;p .
 
Gambar kontroversi Maher Zain ??
Whoaa …. takkanlah … Penyanyi nasyid antarabangsa beragama Islam membiarkan dirinya dipaparazzi begitu saja … Hurm …
 
Bertenang … bertenang …
Itu hanyalah sebuah keyword yg timbul secara tak diundang dlm keyword stats Nuffnang saya saje …
Terkojut den taww …
 
 

klik utk lihat lebih jelas yer …

Sapola pulak gatai2 search gambar kontroversi Maher Zain ni ?
Dah takde keroje le tuuu ….
Kalau carik Maher Zain Video Clip tak apa juga …
Abis blog teman tersenarai dalam list carian Google ;p . ?

??

terkesima dakoo … tempat ke-5 dlm carta ;)

??

 
Itulah penangan SEO .
Bermain dgn KEYWORDS okayy …
Saya sebenonya tak berniat nak main SEO sgt punn sebab blog saya ni berkonsepkan santai saje …
Selalunya SEO ni digemari oleh mereka yg membina blog niche .
Dah , dah … SEO lain port ok … Takmo cerita kat sini panjang2 . Huhuu …
Lagipun teman bukannya pro sgt pun bab2 ni . Masih merangkak2 lagi …
 
Welll … MZ ni dah jadi satu fenomena baru dlm dunia industri nasyid antarabangsa .
Well done and keep it up !
Next time story lagi pasal MZ insyaAllah ;)
 
 
 
p/s : ada sape2 yg bertuah dapat pegi tengok konsert MZ Save The Soul ke ??
Kongsi2 ler story sikittt … ;)
 
 
 Jom baca Diari Perniagaan karya Nis Azmier ! 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: