Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Gambar majlis resepsi Noh Hujan & Mizz Nina

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Gambar majlis resepsi Noh Hujan & Mizz Nina

 

Wah wah wah …

Akhirnya sampai juga jodoh mereka berdua ni … Noh Hujan & Mizz Nina . Tahniah tahniah tahniah …

Majlis resepsi mereka telah berlangsung pada1 Julai 2011 yg lalu .

Semoga perkahwinan kalian kekal bahagia hingga ke akhir hayat …

 

Atas permintaan diri sendiri .. hehehe …moh layan sedikit gambar dari majlis hari berbahagia mereka yang bertemakan Jepun ;

 

 perasan tak pakaian mereka gabungan melayu + jepun ? ;)

 

 Nampak tu tepi pelamin … ada pokok bunga sakura kaler pink ….

Memang tema pelamin ni pun ala² kejepunan .. eh org jepun gune pelamin ker ?

 

 

 

 

 

 nak kek !! :p

 

 

– pics credit to Beautiful Nara

 

Jom baca tentang mereka lebih lanjut di sini …

 

Incoming search terms:

 

10 Responses

  1. nza says:

    moga jodoh mrk brpanjangan…..amin…

  2. puanbee says:

    nak kek jugak… nis nak tanya .. cam mana nk letak iklan bawah tajuk post mcm iklan denaihati nis tu ye
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Asal Carefour ke atau asal dari pantai ???My Profile

    • Ummi Hanie says:

      haha bee..jom kita serbu umah parents depa kot2 ada lg kek tu … :p

      owh,iklan tu yer..sbenornye nis pakai firefox ni xnmpk tau tp bile view pakai chrome baru nmpk … ;)
      nis pakai plugin Ads manager .. sng nk atur2 iklan .. ;) ada yg utk atas posting , bawah posting,yg melayang2 tu ape nama?floating … haa…cube lah

  3. Yati says:

    Cantiknya, tema jepun. Pasangan pengantin pun sama cantik. Semoga berpanjangan jodoh mereka. :)
    Yati ada entri terbaru… jom baca Selamat hujung minggu…!My Profile

  4. akubiomed says:

    Tanniah kepada Noh Hujan dan Mizz Nina kerana didalam kesibukkan sempat menguruskan majlis perkahwinan dengan meriah
    akubiomed ada entri terbaru… jom baca Larian 1Murid 1Sukan 1MalaysiaMy Profile

  5. kakyong says:

    besor nya kek dia…

    semoga bahagia berkekalan..
    kakyong ada entri terbaru… jom baca Malek sudah datang… mahu cari SharkMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *