Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Gambar kahwin Ashraff Muslim dan Dayana

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Gambar kahwin Ashraff Muslim dan Dayana

 

Alhamdulillah … terdiri sudah sebuah lagi masjid . Pasangan merpati dua sejoli , Ashraff Muslim dan Dr. Dayana selamat diijabkabulkan pada 1 Syawal lalu di tanah suci Makkah khabarnya . Oh , sungguh awesome ! ;) (kita selang-seli sikitlah ye dengan story cuti2 Malaysia saya ;) )

 

Sayangnya saya tak jumpa lagi gambar mereka bernikah , yang ada cuma gambar persandingan mereka sahaja . Layan ~

 

ashraff muslim kahwin

 

 

Alahai , soooooooo sweeeett ……………. ^-^

 

 

Dayana : “Abang  jangan memalu bukak mulut sket ek … rugi tak mamam kek ni”

 

Ashraff nampak macam nervous jer sket … :p

Ashraff & Dayana : “Inilah kek kawen kami … jemput tengok ajolah yo”

Kredit to brader Nara untuk gambar kawen depa ni . Brader Nara pun cilok dari sumber lain jugak kan kan kan … :p

Gadis-gadis , aweks-aweks di luar sana …. ada yang makan hati kaa tengok Ustaz Amirul dah diambil orang ? Takpa …. lebah bukan seekor , bunga pun bukan sekuntum ….

Dengar kata Dr. Dayana ni agak terer memasak terutamanya masakan barat . Bertuahlah Ashraf yer … tapi Ashraf ni kalau boleh nak Dayana juga terer memasak masakan kampung . Orang melayu kan , macam mana western pun mesti gemarkan masakan kampung jugak.

 

 

Incoming search terms:

 

12 Responses

  1. iEyLa says:

    sooo sweeettt..
    comeynye…kaler pon lawa..sesuai je ngan diorang..

  2. puan kutu says:

    gambar nikahnya simple jerk..kt blog mana ntah tgok hari tu,lupa plak..:)
    puan kutu ada entri terbaru… jom baca Contest : Kisah Dongeng Tengku Puteri & Puan KutuMy Profile

  3. Juan says:

    tahniah buat mereka
    Juan ada entri terbaru… jom baca Tip MenabungMy Profile

  4. mama pipie says:

    akak baru je buat post pasal kitaorg gi kenduri kawen diorang ni. jom tgambo fotografer x bertauliah ni plak
    mama pipie ada entri terbaru… jom baca Kami pergi kenduri kahwin Ashraf Muslim & DayanaMy Profile

  5. ROJAK says:

    gambar pertama, rojak tengok muka dayana senyum tu macam nak cakap “hei ashraff janganlah rapat2 sangat pegang2 pinggang I, geli tau tak tahan nak gelak dah ni..”
    ROJAK ada entri terbaru… jom baca Ramlah Ram is John Cena ?My Profile

  6. nza says:

    akak ada tgk gambar nikah mrk kt blog CT Honey…simple je…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *