Gambar kahwin Ashraff Muslim dan Dayana

 

Alhamdulillah … terdiri sudah sebuah lagi masjid . Pasangan merpati dua sejoli , Ashraff Muslim dan Dr. Dayana selamat diijabkabulkan pada 1 Syawal lalu di tanah suci Makkah khabarnya . Oh , sungguh awesome ! ;) (kita selang-seli sikitlah ye dengan story cuti2 Malaysia saya ;) )

 

Sayangnya saya tak jumpa lagi gambar mereka bernikah , yang ada cuma gambar persandingan mereka sahaja . Layan ~

 

ashraff muslim kahwin

 

 

Alahai , soooooooo sweeeett ……………. ^-^

 

 

Dayana : “Abang  jangan memalu bukak mulut sket ek … rugi tak mamam kek ni”

 

Ashraff nampak macam nervous jer sket … :p

Ashraff & Dayana : “Inilah kek kawen kami … jemput tengok ajolah yo”

Kredit to brader Nara untuk gambar kawen depa ni . Brader Nara pun cilok dari sumber lain jugak kan kan kan … :p

Gadis-gadis , aweks-aweks di luar sana …. ada yang makan hati kaa tengok Ustaz Amirul dah diambil orang ? Takpa …. lebah bukan seekor , bunga pun bukan sekuntum ….

Dengar kata Dr. Dayana ni agak terer memasak terutamanya masakan barat . Bertuahlah Ashraf yer … tapi Ashraf ni kalau boleh nak Dayana juga terer memasak masakan kampung . Orang melayu kan , macam mana western pun mesti gemarkan masakan kampung jugak.

 

 

Incoming search terms:

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *