Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Gambar Diana Danielle dan Farid Kamil berbulan madu di Sydney, Australia

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Gambar Diana Danielle dan Farid Kamil berbulan madu di Sydney, Australia

Tak pernah lagi UmmiHanie menjejak kaki ke bumi Australia, tapi pengantin baru dan bakal ibu muda, Diana Danielle dan suaminya Farid Kamil dah pun merasa berbulan madu di Sydney, Australia. Sampai hati tak ajak aiii…. ahaksss~

Ok ke tu Diana travel jauh² di awal kehamilan ni? Jaga diri elok² yer… Apa lagi jom layan gambar bulan madu Diana Danielle dan Farid Kamil di australia, kredit ke pakcik ni.

 

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

alamak Diana tayang lubang idung la :p tapi tetap kiut

 

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

unik je t-shirt FK – durian pelangi ;)

 

 

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

 

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

 

p/s: UmmiHanie berbulan madu di Langkawi jer…. 

Incoming search terms:

 

13 Responses

  1. nza says:

    seronoknya tgk pengantin baru nie..moga bahagia selamanya…..

  2. puan kutu says:

    Langkawi pun best juga hanie..tmpt kita pun tak habis teroka lg..sokong industri pelancongan dlm negara..hehe

    • Ummi Hanie says:

      sokong beb jgn x sokong… ahakss… cakap je le nak bajet kan… hik3x… eh hanie x kata kutu tau, hanie maksudkan kami sendiri, mmg slalu gi percutian bajet, maklomle ‘askar’ ramaiii….

  3. Mama Murai says:

    nasib baiklah dah pernah jejak Australia, taklah jeles sangat tengok gambar mempelai 2 sejoli ni…

  4. kalau di awal kehamilan, mmg sebenarnya tak elok travel jauh2.

  5. akubiomed says:

    Seronok pergi berbulan madu di luar negara.

  6. ohcikgu says:

    dah tu rezeki diorang. hehe..

  7. syok says:

    Syoknya b’bln madu dcne… xpnh g cne..teringin rasenya nk g..(-_-)

  8. cik tom says:

    honeymoon malaysia pun bgs akak..hehe…
    tgk gmbr semua amik sdiri..duk tyg muka sendiri..
    kl ada gmbr tuan dgn pemandangan kt blkg mesti lg best :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *