Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Follower ke-777 : UpProfits

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Follower ke-777 : UpProfits

 

Salam berbahagia selalu dan salam Jumaat yang berkah ,

 

Terima kasih kerana masih mengunjungi blog UmmiHanie[dot]Com . Bagi yang baru menjejakkan diri di sini , selamat datang dan salam perkenalan kuhulurkan … :)

 

Kali ni nak perkenalkan FOLLOWER nombor cantik , iaitu nombor 777 . Pemilik nombor tersebut ialah … Saudara UpProfits , blogger yg sedang meningkat naik atau nama sebenarnya , Fauzie Jasmani . Ehh , macam menang cabutan bertuah pula ya … :) Tak apa kan , takde sebarang hadiah ? Sama² tambah kenalan gitu … :) TERIMA KASIH juga buat semua followers lain yang masih setia menemani saya di sini … kalianlah antara pembakar semangat blogging saya ;) .

 

 

Untuk mengenali UpProfits dengan lebih lanjut , tiada jalan lain selain terjah sendiri ke blog beliau yang penuh dengan pelbagai informasi dan tips berguna untuk blogger !

 

 

18 Responses

  1. syamila says:

    tahniah….
    syamila ada entri terbaru… jom baca Ibu kena dera ngn anak2…My Profile

  2. ctN honey says:

    mmg best blog dia ct pun dah terjah dah
    ctN honey ada entri terbaru… jom baca Gambar terbaru Raja Farah pakai tudungMy Profile

  3. UpProfits says:

    Owh..terharu nyer..ada hadiah x ummie? hahaha..anyway, TQ. Sbb nmpk nombor cantik tu ler laju2 jer follow.. Happy Blogging! ;-)
    UpProfits ada entri terbaru… jom baca Minuman Malta Barbican disahkan Majlis Fatwa Kebangsaan sebagai Bukan ArakMy Profile

  4. nza says:

    nombor yg cantik tu….

  5. samadjfr says:

    tahniah yong ummihanie.. saya punya follower masih tak gerak2 hihihi.. bila follower ramai mesti makin semangat kan..

    • Ummi Hanie says:

      time kasih yop samad…

      sebenornye teman xkisah sgt bab follower tu … ade alhmdllh…xde pun xper …
      yg pnting dpt kwn2 baru … kwn lama pun still brhubungan ;)

  6. puanbee says:

    dengan upprofits boleh bersahabat , dia memang geng dgn bee heheh… mcm nis juga … nis sana dgn bee follower kalau ada tu syukur tk de takpe , yg penting berkawan dan bersahabat hehee
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – OgosMy Profile

  7. puanbee says:

    alamak sedia ada ler pulak hehe
    puanbee ada entri terbaru… jom baca Kontest Menang Duit RayaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *