Exclusive Giveaway!! ..Kain Pasang Raya 2012..

 

Y&E Anggun Collection sedang membuat giveaway eksklusif berupa kain pasang untuk anda bergaya sakan di pagi raya nanti. Why not mencuba nasib kan?

Untuk join, sila klik banner di bawah. Jangan risau, tiada bayaran dikenakan pun ;)

 

 

Ada 3 kain pasang Viscose Cotton (4 meter) + satu hadiah misteri sedia dihadiahkan buat pemenang² bertuah. Ishh, dalam tiga² jenis kain tu memang susah saya nak pilih yang mana paling berkenan di hati sebab semuanya sangat cantik ! Cehh, perasan macam dah menang gitu :p

 

Ok sangat mudah nak join ye, tapi jangan lupa baca syarat² lanjut di blog Y & E Anggun Collection. Tarikh tamat : 12/06/2012 (11.59 malam) dan Tarikh pengumuman pemenang : 17/06/2012 (9.00 malam)…

 

Incoming search terms:

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *