Ephyra idaman saya

Salam dan hi,

Izinkan saya memperkenalkan Ephyra, bakal sahabat baik tidak lama lagi, insyaAllah ;)

Siapa Ephyra? Maaf, tidak tepat soalan itu. Yang tepatnya ialah, APA itu Ephyra?

Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi & Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Yes, sudah terang lagi bersuluh apa itu Ephyra. :)

Ephyra

Kenapa Ephyra menjadi idaman saya?

Bukan saja idaman saya seorang, malah ribuan wanita juga lelaki yang mengenali Ephyra.

Jika masih belum mengenali saya, saya sudah menjadi ibu kepada 6 orang cahaya mata walaupun usia belum menjejaki 30 tahun. Akan tetapi, maklum sajalah jika sudah beranak-pinak, tentu badan sudah mula mudah terasa letih lesu, manakan sama dengan kondisi badan ketika sebelum ada anak, betul tak?

Kulit wajah juga tidak selicin ketika usia belasan tahun hingga awal 20-an. Walaupun tidak berjerawat, tetapi seri muka tu sedikit sebanyak sudah pudar dek pertambahan usia mungkin.

Fokus saya kini adalah untuk mencari produk yang mudah, selamat dan merangkumi aspek-aspek yang diingini iaitu;

– menguruskan badan tanpa menjejaskan penyusuan bayi

– menambah tenaga dan kecergasan badan

– mencantikkan kulit

– membanyakkan penghasilan susu untuk bayi

Ade ke produk yang boleh mencapai semua keinginan saya ni? Ephyra berjaya meyakinkan saya nampaknya ;) Kagum okay tengok Memey dalam gambar ni. So gebu so mulus…

Memey ephyra

See…. Memey dah consume Ephyra ni sendiri dan mengakui pertambahan kualiti susu badan. Hebat kan ? suplemen kecantikan + kesihatan yang selamat untuk ibu-ibu yang menyusukan bayi macam saya. Memang saya idamkan produk sebegini… All in one gitu. Ibu beranak 6 ni tak sempatlah nak ambil macam-macam produk… Heee~

Testimoni juga rata-rata mengatakan perisa Ephyra ni sedap. Pengambilan juga sangat mudah, hanya sehari sekali sebelum sarapan pagi.

Ermm… Kan ke banyak lagi produk berasaskan kolagen di luar sana?

Ya, memang banyak tapi adakah berkesan?

Kolagen Ephyra diperolehi dari white fish di lautan dalam yang bebas pencemaran. Kolagen tidak boleh diambil terlalu banyak ok… boleh mengakibatkan kegagalan buah pinggang. Tapi dalam yang di dalam Ephyra ni kolagennya mencukupi Untuk keperluan badan Dan paling penting, sangat mudah diserap. Kerana itulah kesan pengambilannya boleh dilihat seawal 7 hari. Teruja i tau ;)

Mereka yang ada masalah sakit radang dan sendi lutut juga sesuai mengambil Ephyra kerana kolagen di dalamnya membantu mengatasi masalah tersebut. Banyak lagi kelebihan Ephyra ni antaranya melawaskan sistem pencernaan, energy booster, mengurang/menghilangkan cracked heels (rekahan tumit), rambut kurang gugur, dll.

Andai ada ‘jodoh’ Ephyra dengan saya, niat utama saya ialah untuk menyempurnakan misi penyusuan susu badan secara eksklusif untuk bayi saya juga kesihatan tubuh badan untuk saya menjaga diri, suami dan 6 orang anak kami. Cantik mulus gebus itu bonus :)

” Contest ini dianjurkan oleh Eyriqazz.com dan ditaja oleh OceanLife2u.com

Incoming search terms:

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *