Duit raya dari Google Adsense terus masuk ke akaun bank

Alhamdulillah, rezeki anak-anak mungkin.

Atau rezeki raya.

Lama juga menanti nak cash out Adsense ni…

maklumle…. blog makcik suam-suam kuku. heeee~

Yang paling best tu, saya sempat godek² setting pembayaran Google Adsense.

Terkini, sudah ada pilihan pembayaran terus ke akaun bank yang kita sukai.

Jika dahulu, hanya pembayaran melalui cheque (cek) dan Western Union saja, kan?

Menukar setting pembayaran Google Adsense

Masukkan saja nombor akaun bank, dan simpan tetapan tersebut.

Pada mulanya agak cuak juga takut kalau² setting yang dibuat tak menjadi.

Tahu² dah masuk je pembayaran Google Adsense dalam akaun.

Senyum meleret makcikkkk ^-^

Perfect timing lah ~

cash out Adsense & Innity

Atas: Innity
Bawah: Adsense

Ehem…. sikit je tu pun…. taklah sebanyak kalian² punya pendapatan…

Lepaslah duit shopping online kannn….

Boleh belanja anak-anak lagi.

Alhamdulillah.

Tapi!

Saya tetap gumbira…. :) :) :)

WALAUPUN BELUM RIBU-RIBAN.

Kerana inilah hasil “titik peluh” berblog.

Pendapatan pasif dari blog sendiri.

Kepuasan tu ada.

Try it yourself.

Newbies, nasihat saya jangan cepat berputus asa.

Saya tahu, ada kalangan newbies yang lebih terer dari orang yang dah lama berblog macam saya ni.

Saya di tahap biasa² sahaja.

Yang penting, minat dan kesungguhan mesti mau ada. Ok? ;)

Bak kata pakar dalam perniagaan internet;

Kita jangan mencari peluang, akan tetapi CIPTALAH PELUANG.

Happy blogging !

Incoming search terms:

52 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *