Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Duit raya dari Google Adsense terus masuk ke akaun bank

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Duit raya dari Google Adsense terus masuk ke akaun bank

Alhamdulillah, rezeki anak-anak mungkin.

Atau rezeki raya.

Lama juga menanti nak cash out Adsense ni…

maklumle…. blog makcik suam-suam kuku. heeee~

Yang paling best tu, saya sempat godek² setting pembayaran Google Adsense.

Terkini, sudah ada pilihan pembayaran terus ke akaun bank yang kita sukai.

Jika dahulu, hanya pembayaran melalui cheque (cek) dan Western Union saja, kan?

Menukar setting pembayaran Google Adsense

Masukkan saja nombor akaun bank, dan simpan tetapan tersebut.

Pada mulanya agak cuak juga takut kalau² setting yang dibuat tak menjadi.

Tahu² dah masuk je pembayaran Google Adsense dalam akaun.

Senyum meleret makcikkkk ^-^

Perfect timing lah ~

cash out Adsense & Innity

Atas: Innity
Bawah: Adsense

Ehem…. sikit je tu pun…. taklah sebanyak kalian² punya pendapatan…

Lepaslah duit shopping online kannn….

Boleh belanja anak-anak lagi.

Alhamdulillah.

Tapi!

Saya tetap gumbira…. :) :) :)

WALAUPUN BELUM RIBU-RIBAN.

Kerana inilah hasil “titik peluh” berblog.

Pendapatan pasif dari blog sendiri.

Kepuasan tu ada.

Try it yourself.

Newbies, nasihat saya jangan cepat berputus asa.

Saya tahu, ada kalangan newbies yang lebih terer dari orang yang dah lama berblog macam saya ni.

Saya di tahap biasa² sahaja.

Yang penting, minat dan kesungguhan mesti mau ada. Ok? ;)

Bak kata pakar dalam perniagaan internet;

Kita jangan mencari peluang, akan tetapi CIPTALAH PELUANG.

Happy blogging !

Incoming search terms:

 

52 Responses

  1. akubiomed says:

    Tanniahlah, Saya masih menunggu labu peram Adsense ini. :-)

  2. niera says:

    yeay..
    tk der ribu2 pun tkper…asalkan ada.. =)

  3. tahniah, saya tak dapat apa lagi drpd nuffnang ni. huhuh

  4. Adam says:

    Nak merisik tengok blog niche apa? Hehe.

  5. Hafizul says:

    Huhhh..tahniah kak..saya tak pernah lagi merasa ni..nak daftar pun asyik tak lepas aje..haha

  6. Mummy Dina says:

    congrats ye..bestnye dah dapar pasif income dari blog..saya newbie yg masih merangkak lagi..:)

  7. titan says:

    tahniah.

    leh la belanja gua cendol lepas ni ye. hehe

  8. Yeen says:

    Wahhh besnye.. camane nak buat jugak?

  9. mai has says:

    wahh…menarik ni…saya kene belajar ni…huhu

  10. Berapa lama sis Ummi Hanie dapat generate ya.
    Saya noob lagi ni.heh heh..

  11. Fatin Mazelan says:

    tahniah! =) saya punya nuffnang dari tahun 2010 tak naik-naik angkanya…huhu

  12. Pondok Papan says:

    Wahhhh seronok kan bila dapat duit hasil blog ni..hehe

  13. Nia says:

    Alhamdulillah, pendapatan dari blog ni memang best sebab dengan tulis sesuatu yang kita minat, tapi ada orang bayar :)

  14. reezluv says:

    sudah boleh transfer ke bank rupanya..oho..kena ubah setting ni..maleh nak isi borang WU dah..:D tapi nak cash out lambat lagi..:P

  15. fiziesss says:

    Tahniah la.. Nak tnya..btl ke org kata adsense xboleh letak dgn innity skrg ni? Nanti adsese ban.

  16. Toni says:

    Bagus dah kalau begitu, ini bisa mempermudah para publisher google adsense untuk mencairkan uang mereka. sekarang tak perlu repot harus mencairkan melalui Western Union

  17. Hairul Azni says:

    Tahniah..semoga lebih dimurahkan rezeki next punya cashout.. :-)

  18. Ani Haryani says:

    Wah, seronoknya. Tahniah!
    Ani banyak lagi nak kena belajar dengan Blog. Tapi tengok macam ni pun, tumpang seronok hehe. Betul! Jangan mudah putus asa :)

  19. nord says:

    Dengan blog pun boleh buat duit kan???tahniah!!!!

  20. mama arif says:

    Tahniah dapat rezeki pada saat memerlukan. ribu riban yer.

  21. rokiah says:

    tahniah..seronok dapat duit..tapi bukan mudah

  22. Elias says:

    Tahniah. Semoga lebih success lagi.

  23. Mohd Nasri says:

    ohh mesti dah lepas step yang dia akan hantar 1 surat ke rumah. Dalam surat tu ada kod yang dia suruh isi nanti. Soalannya, berapa lama surat itu akan sampai ke rumah kerana sampai sekarang saya masih tidak mendapat lagi surat itu..haha

  24. Huda says:

    Tahniah. dah lama ber blog tapi tak pernah dapat lagi. cuba lagi insyaallah

  25. soleha kadim says:

    bole share x cara guna google adsense ni? saya baru shj berjinak2 dgn blog ni.. nak tau peluang yg ada. terima kasih

  26. ringantangan says:

    Tahniah! Biar sedikit, asal boleh cashout, dan konsistenlah hendaknya. Ameen. :)

  27. Ummi says:

    wah..bestnya..kalau lepas untuk shopping online dan belanja anak2, namanya banyak la tu..
    sudi ajar kita tak camne nak buat?

  28. Effa says:

    bestnya.. nak juga merasa.. mcm mana step mula2? baru nak bjinak-jinak. hihi

    http://ourlovebonding.com

  29. emalinmohd says:

    Alhamdulillah. Seronoknya dapat income pasif..

  30. Hasmulini says:

    waaaaa..bestnye..alhamdulillah..rezki puan..semoga lebihhh lagi pasni..hehe

  31. lankapo says:

    salam,

    Merendah diri sangat kakak ni. Kalau sudah boleh cashout Adsense, cukup hebat lah tu. bukan senang nak dapat 100 USD dari klik ajer kan.

    Thanks sebab share cash out adsense dah boleh pakai local bank, senang lah lepas ni.

  32. myrujukan says:

    tahniah akak kerana berjaya dengan adsense.. :)

  33. dinsblog says:

    baru tukar wire transfer 2 bulan lepas…mmg best tak payah pegi wstern union lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *