DUA PENGUMUMAN PENTING

Bismillahirrahmanirrahim ………

Ada 2 pengumuman penting di sini. *Penting sangat ke ?*
Yeah, penting bagi yang mengambil berat…
Penting bagi yang sudi berkawan dengan saya walaupun saya sekarang ini agak jarang2 melakukan blogwalking dengan rancaknya dek kerana banyak komitmen lain lagi.

Penting bagi mereka yang pedulikan kehadiran saya di sini.
Ohh… emonya. (^_0)

Pengumuman pertama ialah, saya dah ‘lahirkan’ sebuah lagi blog. Tak perlulah saya ceritakan ini blog ke berapa yang dah saya bina . Tapi biar saya cerita di sini bahawa blog ini berperanan PENTING sebagai pautan kepada blog ini. Silalah ke http://mysecondlink.blogspot.com @ TRULY,DEEPLY nama diberi. Link2 anda selaku teman2 blogger saya semuanya akan dikumpulkan di sana. Saya nak ringankan sikit blog n . Kesian korang2 yang selalu tunggu blog ni loading lama . Itu cerita dolu2. Sekarang dah ada improvement sikit kot . : p .

Pengumuman kedua mungkin berita baik buat penchenta2 giveaway dan FREEBIES. Kan saya dah ‘lahirkan’ blogshop Pink Muslimah Store dalam beberapa minggu sudah. *wahhh Hanie lajuuuu kau beranak pinak yer!* Blog ini akan menganjurkan giveaway PERTAMAnya bermula 1 Mac 2010 hingga 7 Mac 2010. SEMINGGU je. Takmo lama2. Pat2 siku lipat. Siapa cepat dia dapat. Hadiahnya ialah sepasang kaftan yang dinamakan “Emerald Green“. Pegilah tengok macammana rupanya di blog sana.

 

Yuk join giveaway ni kengkawan !!!
Yang baru nak berkenalan pun boleh join !!
Orang nak bagi benda free , takkan tak mau kottt …
SEMINGGU je tempohnya ok ……
Info lebih lanjut boleh terjah Pink Muslimah Store yer.

Okay itu saja 2 pengumuman penting yang saya nak buat. Babai.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *