Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Diserang MIGRAIN? Sembur je La Serene Therapy Oil

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Diserang MIGRAIN? Sembur je La Serene Therapy Oil

Salam wbt,

Hanya mereka yang pernah diserang migrain saja tahu peritnya bagaimana. Bila2 masa ia boleh menyerang. Terus tak boleh nak buat apa2 kerja. Nak duduk bilik gelap, tanpa sebarang bunyi, TIDUR saja ubatnya.

Selamat datang La Serene Therapy Oil! Minyak aromaterapi atau nama femesnya Minyak Penenang, sebab kesan yg efektif lagi pantas dalam menenangkan minda dan fizikal.

 

Asalnya hanya diberi percuma sahaja dalam isian botol 15ml untuk belian mana-mana produk Ellsee. Atas permintaan ramai pengguna yang nak beli Therapy Oil ni, maka syarikat lahirrrkan dalam botol isian 50ml dan terkini 10ml pun ada.

Bahan-bahannya diadun dari 4 bahan dan minyak pati berkualiti tinggi iaitu;

White Oil,

Olive oil,

Orchid oil,

Menthol.

 

Olive oil iaitu minyak zaitun diimport khas dari Morocco, sumber terbaik.

White oil pula ialah minyak kayu putih yang sangat terkenal sebagai bahan terbaik untuk masalah pernafasan dan seumpamanya. Termasuklah MIGRAIN.

 

Bagaimana Therapy Oil bantu pesakit migrain?

Mudah saja mekanismanya.

Ada 3 method.

Pertama, Sembur dan sapu sahaja di daerah kepala, juga tepi kening.

Kaedah kedua, basahkan rambut sedikit dan semburkan Therapy oil di atas rambut basah tadi.

Nantikan sensasi sejukkk bagaikan ais mencair di atas kepala.

Kaedah ketiga, sembur di tapak tangan dan hidu dalam-dalam.

 

 

 

 

Therapy oil sesuai untuk seisi keluarga. Dah jadi item wajib dalam henbeg UH. Bawa yang kecil boleh, yg besar sikit tu pun takde masalah.

Suami mengantuk drive kereta, sembur sikit, cerahhh mata. Sejuk berangin kan.

UH pening loya mabuk perjalanan, spray je. Lega dah.

 

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh dibuat terus ke whtsapp Puan Nisa a.k.a. UH la tuuu ;

wasap.my/60184027399/NakPesanTherapyOil

 

 

 

Info tambahan: Berminat menjadi ejen dropship produk Therapy oil, anda layak selepas buat pembelian pertama. juga layak dapat diskaun untuk semua produk Ellsee ~ Cinta Hati Wanita.

 

17 Responses

  1. Raihanah says:

    boleh cubala bagi yang ada masalah migrain tu

  2. akubiomed says:

    Ikhtiar sekurang-kurang dapat meredakan kesakitan akibat kesan migrain.

  3. dulu selalu gak kena migrain. bila mengadap hp lama2.
    tapi bila guna hp oppo yg lama, alhamduillah dah tak kena lagi..
    kalau kena lagi, boleh cuba produk nie..

  4. Wah bagus ni sy slalu migrain.. boleh try ?

  5. intan says:

    menarik! thanks for sharing

  6. Ikhwan says:

    Kalau kena migrain, habis semua kerja tergendala.

  7. Adam Roslan says:

    Sesuai untuk famili dan backup masa kecemasan.

  8. Raihanah says:

    Mudaj dah sekarang kalau diserang migrain

  9. Ani Haryani says:

    Wah, Elsee la serene therapy oil di mana-mana:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *