Dalam hati ada taman bila menang set premium Ephyra

Salam wbt…

Rezeki ibu berpantang ke… rezeki baby baru? Mana-mana lah… tapi biasanya kalau ada ‘orang baru’ ni, rezeki dikaitkan dengan ia. Apa pun, syukur alhamdulillah set premium Ephyra  berjaya ditawan. Makanya dalam hati ada taman…. ^-^

Ephyra

 

Sudah masuk hari ketiga mencuba Ephyra. Dua hari pertama, saya bancuh dan minum sebelum sarapan ketika perut kosong. Hari ketiga ni saya nak try minum sebelum tidur malam pula.

 

 

Ephyra

 

Memang dicadangkan untuk ambil 2 sachet sehari. Tak apa, saya try satu dahulu. Lihatlah saiz sachet Ephyra tu, sama besar dengan iphone saya.  Memuaskan.

Perisanya memang terbukti sedap. Seperti gabungan rasa oren dan strawberi pun ada. Rasa nak je ulang-ulang minum 3 gelas sekligus. haha..

10 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *