Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Dalam hati ada taman bila menang set premium Ephyra

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Dalam hati ada taman bila menang set premium Ephyra

Salam wbt…

Rezeki ibu berpantang ke… rezeki baby baru? Mana-mana lah… tapi biasanya kalau ada ‘orang baru’ ni, rezeki dikaitkan dengan ia. Apa pun, syukur alhamdulillah set premium Ephyra  berjaya ditawan. Makanya dalam hati ada taman…. ^-^

Ephyra

 

Sudah masuk hari ketiga mencuba Ephyra. Dua hari pertama, saya bancuh dan minum sebelum sarapan ketika perut kosong. Hari ketiga ni saya nak try minum sebelum tidur malam pula.

 

 

Ephyra

 

Memang dicadangkan untuk ambil 2 sachet sehari. Tak apa, saya try satu dahulu. Lihatlah saiz sachet Ephyra tu, sama besar dengan iphone saya.  Memuaskan.

Perisanya memang terbukti sedap. Seperti gabungan rasa oren dan strawberi pun ada. Rasa nak je ulang-ulang minum 3 gelas sekligus. haha..

 

10 Responses

  1. penaberkala says:

    wah, akak pun dah try ephyra
    tahniah sebab menang set premium..
    tahniah jugak untuk kelahiran baby baru :)

  2. zie fauzi says:

    jom…. dapatkan hasil dan review terbaik..harap ada rezeki untuk fasa yang seterusnya…

  3. titan says:

    kena jimat. satu kotak, 30 sachet je kan? kan belasah setiap hari..cepat plak habisnya. hehe

  4. Akuro San says:

    wah, bestnya menang set ephyra… tahniah, dan selamat ber’ephyra…

  5. Wazif says:

    Rata-rata sedang hangat memperkatakan produk ni…maklum sahajalah produk yang bermutu kan..

  6. cik tom says:

    ciktom belum sempat buat entry minum ephyra ni…hee…
    tp mmg best rasa ephyra ni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *