Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Cuti Maulidur Rasul

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Cuti Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul . Hari² pun mau ingat Baginda SAW , bukan setakat di hari sambutan maulidur rasul saja , kan ? ;)

Ya nabi Salamun Alayk

Cuti sempena Maulidur Rasul kelmarin , kami pulang ke kampung sebelah encik hasben di Perak. Hanya stay di rumah ,rehat² saja . Memang blog ni tak berupdate sejak sebelum cuti lagi . Badan terasa tak sedap , kepala pun sangatlah berat dan pening. Ya, itulah tanda² nak kena selsema buat ke sekian kalinya. Arghhh ~~ maka kerja saya asik tidur saja. Daripada seorang yang sangat tak suka tidur siang , jadi yang sebaliknya. Bukan sebab suka² nak tidur pun,dah kepala berat,telan pulak ubat , jadi lali jawabnya …

Di rumah mentua pun dok layan ASTRO je sambil jaga anak² dan ZzzzZZZzz … mujurlah bertuah dapat mentua yg sporting , tak gitu ? :p

Kakak pun demam sejak malam tadi lagi. Sampai termuntah². Kesian Kakak …  Jadi hari ini dia tak ke sekolah. Abang dan Oni saja yang ke sekolah … Saya ? Alhamdulillah hari ini sudah beransur pulih sikit , maka mengadap blog segala . Maaflah lambat balas komen kome , blogwalking pun mana yang sempat jer .

 

9 Responses

  1. puan kutu says:

    tak sihat ekk..cpt sembuh yer hanie n kakak..:)

  2. kakyong says:

    demam gara2 berendam kat Sedim kah?

    kakyong ni cuti pjg ni pun.. blog pun tak sangat.. BW tak, komen pun tak balas..

    tu lah bila fokus kerja offline.. terabai pulak blog..

    • Ummi Hanie says:

      yg ni demam sbb cuaca panas sgt kot kkyong …

      yg demam gara2 sedim ni cerita lama dah … hehe.. saje up balik baki2 gambor di sedim aritu …

      yelah kkyong , sibuk dgn kerja2 offline ni mmg trbantut ‘kerjakan’ blog :p

  3. sjiehan says:

    saya pon batuk2 kak..

    musim demam sekarang ni…

    semoga cepat sembuh

  4. zie fauzi says:

    memang musim demam,batuk,selsema sekrang ni… zie pun baru je baik…. minggu lepas 2 3 ari tak bangun…. :)

  5. […] dua sesi kelas ganti. Hari ini dan bulan 3 nanti. Ganti cuti CNY hari tu… Dahlah baru² ni pun cuti Maulidur rasul & thaipusam kan 2 hari kan?So … nak story² sikit pasal anakanda kami yang ke-4 ni lah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *