Cuti Maulidur Rasul

Salam Maulidur Rasul . Hari² pun mau ingat Baginda SAW , bukan setakat di hari sambutan maulidur rasul saja , kan ? ;)

Ya nabi Salamun Alayk

Cuti sempena Maulidur Rasul kelmarin , kami pulang ke kampung sebelah encik hasben di Perak. Hanya stay di rumah ,rehat² saja . Memang blog ni tak berupdate sejak sebelum cuti lagi . Badan terasa tak sedap , kepala pun sangatlah berat dan pening. Ya, itulah tanda² nak kena selsema buat ke sekian kalinya. Arghhh ~~ maka kerja saya asik tidur saja. Daripada seorang yang sangat tak suka tidur siang , jadi yang sebaliknya. Bukan sebab suka² nak tidur pun,dah kepala berat,telan pulak ubat , jadi lali jawabnya …

Di rumah mentua pun dok layan ASTRO je sambil jaga anak² dan ZzzzZZZzz … mujurlah bertuah dapat mentua yg sporting , tak gitu ? :p

Kakak pun demam sejak malam tadi lagi. Sampai termuntah². Kesian Kakak …  Jadi hari ini dia tak ke sekolah. Abang dan Oni saja yang ke sekolah … Saya ? Alhamdulillah hari ini sudah beransur pulih sikit , maka mengadap blog segala . Maaflah lambat balas komen kome , blogwalking pun mana yang sempat jer .

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *