Contest Top Referral Ummihanie.com dilanjutkan lagi

Salam hormat,

Maaf atas kelewatan memberi maklumbalas dan updates terkini berkaitan Contest Top Referral iPhone 5 Gadget Impian. Jangan risau, saya bukanlah seorang penganjur yang tidak bertanggungjawab… ceewahhh.

Sebenarnya memang dari awal saya plan nak panjangkan sedikit tempoh contest ini kerana almaklumlah, nama pun top referral, jadi kenalah bagi masa yang lebih sikit untuk peluang membina link tu.

lanjutkan

pinjam pic dari sini

Dengan ini, saya mengumumkan tarikh Contest Top Referral iPhone 5 Gadget Impian dilanjutkan lagi sehingga tarikh 15 Januari 2013. Ok tak? Sebarang tawaran penajaan (sponsor) masih diterima, baik dalam bentuk cash mahupun harta benda. Hohoho… Jangan segan silu nak bagi offer @ Hubungi.

Oleh kerana contest iPhone 5 Gadget impian tu dah tamat, makanya syarat² optional tu dah dimansuhkan (klik butang G+ dan undi harian), dan diganti dengan syarat baru. Untuk peserta² yang telah menyertai contest ini sebelum 31 Disember 2012, kalian tak diwajibkan pun untuk patuhi syarat² baru ni, tapi kalau ringan tangan nak buat jugak, sangatlah dihargai dan dialu-alukan… ;) Nak tahu apa syarat² baru tu kenalah terjah ke entri contest.

Selamat bikin referral banyak² yer ! ;) Gudluck diucapkan ~

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *