Contest dah nak tamat … cepat …cepat…join ..domain baru mungkin menjadi milik anda !

 Rebutlah peluang menangi DOMAIN PERCUMA selama 2 tahun.Klik! 
Assalamualaikum . Ini dalam mode : Tergesa-gesa dan bersiaran dari “tuuuutttt” .p .
Biasanya menaip entri m’gunakan lappy tetapi kali ini menggunakan PC . Sungguh kekok ok , but i don’t care , nak update gak sikit memandangkan contest ku ‘di sana’ dah nak tamat tengah malam ini , jam 11.59 malam ok …. masuk je jam 12 tgh malam , 1 Januari 2011 yakni tahun baru , penyertaan tak dapek den nak terima dah . Keputusan muktamad nih . Dan pemenang yg bertuah itu bolehlah bergaya dengan domain baru yang ditaja selama 2 tahun tawww …. i plak yang jeles sebab bakal pemenang tu murah rezeki dapat tajaan domain sampai 2 tahun . Kikikiki …..
Tapi kalau saya tetiba baek hati rasa nak tambahkan lagi tempoh contest ni dalam seminggu dua lagi ke , itu adalah tak mustahil ….
So korang2 yang sungguh kreatif mereka-reka ayat especially tagline , sangat2lah dialu2kan untuk join contest ni . Klik sini laju-laju !!  Eh korang kan bloggers yang kreatif so mestilah banyak idea nak reka-reka ayat bagai kan ? Muahahaha …. tolonglah rekakan tagline untuk blog saya itu … ye ye ye ? *blink2 ;p Melutut merayu ni … heeee ;p
Ok  ok ok cukup dulu ayat rayuan untuk edisi hari ni dan mungkin yg terakhir …
Banner ini akan m’hasilkan ‘magic’ bila diklik oleh cursor anda . Tak percaya , cubalah ! ;)

Silalah ‘LIKE’ kalau anda suka,setuju or hepi ! Tq ~ ;)

siggy2(transparent)

11 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *