Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Musim bercontest sudah datang…. Kali ini ialah Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes. Manalah tahu, ada rezeki menang domain.com.my pula ;)

Komen blog Cik Tom

Blog yang hebat dengan Alexa ranking Malaysia – 383 ! Memang salah seorang Top 10 Bloggers Malaysia dengan ranking bawah 500 beb. Tapi, Cik Tom seorang yang merendah diri. Good ;)

Eh, Cik Tom suruh komen tentang blog je. Ok, kalau nak belajar asas SEO untuk blog, boleh terjah blog CikTom. Saya pun dah kebas sikit ilmu SEO yang mana termampu, tapi still saya masih hijau. Dan kalau nak menuntut ilmu pasal buat duit dengan affiliate pun, boleh intai² blog CikTom juga.

Penambahbaikan? Setakat ni, bagi saya, blog CikTom dah okay, loading cepat, ringkas dan kemas susunannya. Dan contentnya pun menarik, rajin update blog. Cara penulisan yang santai memang mudah untuk dibaca dan difaham. Teruskan begitu.

Komen tentang Exabytes

Terus terang katakan, saya belum pernah menggunakan servis Exabytes, akan tetapi pernah join program meletak banner Exabytes di blog. Pakej Hosting E-Biz Plus agak menarik perhatian saya yang sedang mengkaji “port” mana paling sesuai dan mantap untuk ‘berhijrah’ selepas ini.

“Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes.”

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *