CONGRATZ ! I have my own site ~ hosting, domain …

Sebenarnya 2 hari sudah saya dah order hosting + domain untuk perniagaan online saya. Tetapi, baru semalam saya selesai bayar dan hari ini sudah activate lah. Dan…… saya teramat busy dan peninglah nak mengkonfigurasikan segalanya. Maklumlah…. first time beli daN terlibat dgn ‘bendalah’ ni. Huhuhu …. takpe, saya suka belajar dan saya berkeinginan untuk berjaya sebagai usahawan internet , InsyaAllah. Doa2kanlah saya berjaya ye ?? Syukran…..
Ape dia biz online saya ? Haaa… tunggu dulu ye. Dah siap setup website tu barulah saya umumkan perasmiannya. Ok ?? Baguss….
Anda berminat nak beli hosting dan domain juga ? BOLEH, apa salahnya! Anda boleh beli domain utk blog anda sendiri, website perniagaan dan yg sewaktu dgn nya. Dgn adanya domain, blog/perniagaan anda akan lebih mudah dikenali ramai… global gitu. Hosting pula sebagai ” pengurus ” domain dan site anda. Saya beli dgn harga +- RM 100 jer utk setahun, domain tu free je. Best kan ?? Sebenarnya bukan harga yg penting tapi servis dan kepantasan server tersebut lebih patut diutamakan.
Berminat ? MARI JENGUK2 DI SINI ….

Atau. . . Klik saja banner di bawah ni. . .

Sekian dahulu… Until Next Time…

p/s : wish me luck ! hopefully by today dapat finish setup . . .

9 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *