Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Comel & Unik … of cozlah , special edition punya barang

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Comel & Unik … of cozlah , special edition punya barang

Hiksss … saja nak bagi tajuk entri panjang² gedik² sikittt … ;) Bukan ayat sombong riak takabbur yer ….

Ini adalah untuk menjawab maklumbalas korang dalam entri Wordless Wednesday – pendrive aiskrim cornetto special edition minggu lepas … haishh cepat betol seminggu , sebulan , setahun berlalu kan ? Opss … off topic lak .

gajet kawaiii ~

Ok yer … itu pendrive @ thumbdrive @  USB bentuk aiskrim comel , ialah special edition punya hadiah dari Wall’s Cornetto sebab saya menang hadiah saguhati mingguan masa diorang buat contest Eat & Win ke ape tah hari tu … Kena beli aiskrim Cornetto, lagi banyak lagi bagus. And then, taip kod pada penutup aiskrim tu dan hantar SMS untuk kumpul points. Tak plan langsung pun nak masuk contest tu tapi kebetulan lak encik hubby dapat seru beli aiskrim tu sampai 4 bijik, hmm… macam ada can je nak menang apa² nampak gayanya tu . Lama dah punye cerita ni … dapat saguhati kecik macam tu pun dah seronok , sukenye amattt ~ Muatannya pun 2GB … boley tahan lah kan .

Maka , terjawablah sudah soalan dan maklumbalas korang kan … Kalaulah saya ada gajet comel lagi kawaii tu banyak² , for sure saya akan buat giveaway punye lah … tapi apokan dayo , den ado satu ajo , den simpan ajolah … Ade juga try guna sekali tapi kena sorok² sikit dari pandangan mata anak² kecik dalam rumah ni sebab ….. ! Sebab kalau depa jumpa,depa mesti masukkan dalam mulut , hisap² sebab geram kot … comel sangat dan nampak macam aiskrim real ;) .

Bila laaa nak merasa menang hadiah gajet mahal² pulak kan ? Aishh … masuk contest pun idok , mimpi nak menang pulek … Tapi kan, sekarang ni merata-rata offer hadiah iPad 2 mostly . Dah murah gamaknye iPad sekarang ni yer. Ate , bila keluar edisi baru, edisi lama jadi murahlah sikit . So kalau dah teringin sangat , kena le kumpul duit sendiri & ikat perut sikit . Marilah menabung ;) .

Nak tengok konsert virtual Yuna ke ?

Incoming search terms:

 

26 Responses

  1. iEyLa says:

    ehem2…terase saye bagi yang xde special edition nye bnde comey2 nih.. :(

  2. hajar says:

    cutenyer thumbdrive niii… ;D

  3. lin azlina says:

    mmg kiut sangat2la…saya pun kalau menang adiah kecik pun dah lebar senyumannya…hehe..lum dpt ipad lagi tuh! hehe

  4. eus says:

    comellllll nyaaaaa………

  5. izan ishak says:

    comelnya hanie…
    hajat dihati mmg nak menang hadiah grand2…
    tp kenalah rajin masuk contest kan!
    berangan itu bagus jugak kan…hehe

  6. levelsatu says:

    wahh, kat mana beli benda nih?? kiut semacam aje. geram tengok.

  7. akubiomed says:

    Comel pula thumb drive aiskrim Cornetto. :-)

  8. bismiyusra says:

    sangat comel la tdrive nih!! LIKE! LIKE! LIKE!

  9. Ummi Hanie says:

    betullah kak long … makcik2 pun teringin :p

  10. puan kutu says:

    Mmg comel.br igt ada jual kt mana2.kutu bley beli.huhu..

    kutu buta gadget..tak minat sgt ipad n hp canggih manggih,tp klu dslr tu teringin gakla.muahahaha..

    • Ummi Hanie says:

      tu ler xde jual mne2 tp klu pesen lain yg unik2 tu ade jual kat kedai souvenir rasenye …

      same le kite,bute gajet .. kahkahhh… ermm,minat fotografi le ni kutu … ;)

  11. mohd hafifi says:

    bahaya utk kanak2..takot die telan lak =)

  12. kakyong says:

    memang comel la hanie.. payah pulak nak kena guna curi2 nih… hihihii.. faham, dah adat beranak kecik.. mcm tu lah kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *