Coach original dari US lebih murah dari butik

Ehem ehemmm mungkin ada yang belum maklum bahawa saya sudah bergelar reseller produk jenama Coach, Corelle, T-Fal dan lain² sejak beberapa bulan dalam tahun 2013 ni. Reseller bermaksud agen jualan dalam erti kata lain. Salah satu cabang bisnes online dari rumah yang saya baru ceburi dan sangat minati.

Coach original dari US lebih murah dari butik. Biar betul? Boleh percaya ke? Entah² replika gred AAA jer. Saya tahu, ramai yang masih ragu² dengan status keaslian produk COACH yang dijual secara online ni. Saya berpegang pada prinsip jujur, amanah dan komited. Dan yakin dengan apa yang saya jual.

carryall

COACH ASHLEY SWINGPACK_KHAKI MAHOGANY

COACH MADISON FLORAL TOP HANDLE POUCH

daisy liquid HOBO rm690

Alhamdulillah, sudah beberapa orang sudi menjadi customer saya. Mudah²an jadi pelanggan setia ye… Bukan apa, kalau nak pegi US (Amerika) beli barang, bawak balik sini pun memakan kos yang tinggi, betul tak? Jadi saya sebagai reseller ni, bertindak untuk membantu klien² mendapatkan barangan idaman mereka dengan harga yang lebih murah dari butik dengan perantaraan pemborong yang menetap di sana. Jenama COACH contohnyalah.

Nak cerita, saya ni asalnya langsung tak minat dengan jenama Coach ni. Entahlah kenapa, saya tengok designnya tak masuk ke hati pun. Saya lebih sukakan LV, Guess, dan lain-lain. Tapi tak beli yang ori punn… Hahaha ~ Tau² saya dah terjebak dengan dunia jualan handbag dan aksesori Coach. Selam punya selam, macam² design dah saya explore…. jatuh chenta sudah… Haruslah beli satu at least untuk diri sendiri kan ;)

Well, saya bukanlah penggemar barangan branded ye. Saya tak kisah, asalkan benda tu nampak cantik di mata saya, dan selesa dipakai. Branded or not, kisah nombor dua. Jadi reseller ni pun, saya tak ambil untung banyak sangat… ikut mood jugaklah. Saya ni jenis tak smapai hati nak makan untung tinggi² sangat. Asalkan customer berpuas hati, sudah memadai.

So, kiranya ada yang berminat nak mencari handbag atau aksesori COACH yang original, boleh e-mel saya di; nisazmier@hotmail.com atau boleh terjah FB fanpage saya: Coach Exclusive from USA atau buat pesanan terus di FB page album [klik]. Memang dijamin ORIGINAL :)

Incoming search terms:

93 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *