Cinta Elysa episod akhir 13 Disember 2011

Peminat² drama Cinta Elysa pasti takkan lepaskan siaran episod terakhir pada jam 9 malam ini … termasuklah saya sendiri…huhu.

Pada mulanya memang tak mau follow pun drama² ni sebab kalau dah mula follow,mulalah terlekat depan TV pada waktu siaran kan ! Nampak gayanya … Cinta Elysa punya ‘sihir’ sendiri di mana orang yang selalu tak layan drama pun,tetiba layan pulak … betul tak Kakyong ? (merujuk kpd suaminyer … :p Suami saya pun same jek)

So … apa agaknya ending Cinta Elysa yer ? Saya jangka , happy ending kot … Elysa dan Aril akan bersatu dan bahagia … Si Rashid ketua sindiket kena tangkap polis dan masuk jail … Mak Elysa pula terpaksa redha dgn wasiat arwah suaminya yakni ayah Elysa , juga terpaksa redha yg Aril adalah menantunya yg selalu dipanggil “Samseng” !

Kalau maknya si Elysa tak serik² lagi dengan jantan tak guna tu , tak taulah nak kata apa … Memang padanlah dengan mukanya tak warisi walau sesen pun harta arwah suaminya … setuju tak ? Saya setuju sangat … sape suruh curang ? Huhuhu ~

Sedutan Episod 11 … Baru si Aril nak pujuk² , bagi bunga bagai , dah si Elysa pulak kena kidnap dengan orang upahan boypren maknye sendiri … sian ~

Tak tahan nak gelak betul bila encik hasben kata depa berdua ni tak sesuai kapel sebab nampak macam kakak dan adik . Wahahaha ~ Macam betul jugak tu … :p

 

Oklah , selamat ‘memacak’ pukul 9 malam ni …;)

 

*Kredit gambar FB page Cinta Elysa dan Aril Cinta elysa

 

Lisa Surihani bakal model kereta cun Kia Optima ??

Incoming search terms:

14 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *