Cerita syok Ummi Hanie

by Ummi Hanie on February 1, 2011

in Blog, Umum

Salam ceria semua ! Oh lega sudah GA saya di sana (diariniaga.com yg kini sudah ditamatkan riwayatnya) sudah selesai dicheck , direview dan diumumkan pemenang2nya … Makan masa berjam-jam juga nak figure out semua tu ..fuhh ! Itu baru GA simple2 punye , belum lagi buat contest yang suruh letak gambar2 tu …

Hmm…Tinggal nak design kan logo/badge pemenang2 sampingan jer … Satu dah siap tapi tak tahulah tuannye berkenan ke tidak ? Tak ape … rilek2 … best juge design2 ni . Setakat biasa2 bolehlah , bukanlah tahap pro lagi pun saya ni ha …

Owh apekehalnye yang syok sangat dengan cerita Ummi Hanie hah ? Sabar2 dulu …. ini bukan entri syok sendiri ye . Sila baca sampai habis . Hohoho . Cerita syok Ummi Hanie adalah sebaris keyword yang saya detect di dalam laman web Nuffnang .

I wonder lahh … siapalah manusia yang gunakan keyword tersebut dan atas tujuan ape yek ? Senang saya takmo fikir2 negatif , maybe orang itu nak cerita2 yang syok dari blog Ummi Hanie ni kot … alahaii dek nonnn … blog ahkak ni biase2 je dekkk … takde yang syok sangat punn … ahakss ~ ;p jgn muntah ~

 

Ya , itu buktinye saya tidak mereka-reka story …..

 

Terlanjur sebut tentang Nuffnang ni , malas sebenarnya nak sebut2 tapi sebut jugaklahh … Lama tak dapat BE taww …. Nuff tengah mogok ke ?? Dah le cek aritu tak sampai2 lagi … rasanya dah tak ada salah silap lagi , semuanya dah diperbetulkan . Tak ape , sabor Hanie …. Sabor … Makanya kenalah merajinkan diri dengan ChurpChurp pulak kan , pendapatan sampingan …. Rasanya ramai dah sedia maklum dengan ChurpChurp ni ye tak ? Kalau belum tahu lagi , dan nak explore sendiri , moh ler ChurpChurp di SINI .

Incoming search terms:

{ 14 comments… read them below or add one }