Cerita syok Ummi Hanie

Salam ceria semua ! Oh lega sudah GA saya di sana (diariniaga.com yg kini sudah ditamatkan riwayatnya) sudah selesai dicheck , direview dan diumumkan pemenang2nya … Makan masa berjam-jam juga nak figure out semua tu ..fuhh ! Itu baru GA simple2 punye , belum lagi buat contest yang suruh letak gambar2 tu …

Hmm…Tinggal nak design kan logo/badge pemenang2 sampingan jer … Satu dah siap tapi tak tahulah tuannye berkenan ke tidak ? Tak ape … rilek2 … best juge design2 ni . Setakat biasa2 bolehlah , bukanlah tahap pro lagi pun saya ni ha …

Owh apekehalnye yang syok sangat dengan cerita Ummi Hanie hah ? Sabar2 dulu …. ini bukan entri syok sendiri ye . Sila baca sampai habis . Hohoho . Cerita syok Ummi Hanie adalah sebaris keyword yang saya detect di dalam laman web Nuffnang .

I wonder lahh … siapalah manusia yang gunakan keyword tersebut dan atas tujuan ape yek ? Senang saya takmo fikir2 negatif , maybe orang itu nak cerita2 yang syok dari blog Ummi Hanie ni kot … alahaii dek nonnn … blog ahkak ni biase2 je dekkk … takde yang syok sangat punn … ahakss ~ ;p jgn muntah ~

 

Ya , itu buktinye saya tidak mereka-reka story …..

 

Terlanjur sebut tentang Nuffnang ni , malas sebenarnya nak sebut2 tapi sebut jugaklahh … Lama tak dapat BE taww …. Nuff tengah mogok ke ?? Dah le cek aritu tak sampai2 lagi … rasanya dah tak ada salah silap lagi , semuanya dah diperbetulkan . Tak ape , sabor Hanie …. Sabor … Makanya kenalah merajinkan diri dengan ChurpChurp pulak kan , pendapatan sampingan …. Rasanya ramai dah sedia maklum dengan ChurpChurp ni ye tak ? Kalau belum tahu lagi , dan nak explore sendiri , moh ler ChurpChurp di SINI .

Incoming search terms:

Comments

  1. ciksembang says

    phuh lega dpt komen kat sini.. kenapa tah CS mcm ada problem je nk komen.. nak klik mcm tak boleh..
    CS baru join churp2 ..belum pandai pakai lagi.. ada error pulak bla nak link ke blog..

  2. says

    yelh hanie, mcm ada problem ckit…n3 trkini hanie pn xkluar2 kt blog list akak w.pn dh tukar url tu……

    [WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ‘0 which is not a hashcash value.

  3. says

    yelh hanie, mcm ada problem la ckit bila nk komen…n3 trkini hanie pn xkluar2 kt bloglist akak…..padahal akak dh tukarkan url tu…..

  4. says

    salam ummie hani.. saya beri komen kt sini sebab chat box tu tak boleh nak paparkan keseluruhannya, camne saya nak isi perkataan.. hani boleh buat maintenance lg ke?

    • says

      ekeke..perli ek kak adda nih…;p
      urm shoutbox sudah dipindah di tab Pages .. slmt mncari ;)
      ade problem sikit yg floating tu..sstgh org xdpt bukak penuh,so xleh taip mesej..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *