Cerita syok Ummi Hanie

by Ummi Hanie on February 1, 2011

in Blog, Umum

Salam ceria semua ! Oh lega sudah GA saya di sana (diariniaga.com yg kini sudah ditamatkan riwayatnya) sudah selesai dicheck , direview dan diumumkan pemenang2nya … Makan masa berjam-jam juga nak figure out semua tu ..fuhh ! Itu baru GA simple2 punye , belum lagi buat contest yang suruh letak gambar2 tu …

Hmm…Tinggal nak design kan logo/badge pemenang2 sampingan jer … Satu dah siap tapi tak tahulah tuannye berkenan ke tidak ? Tak ape … rilek2 … best juge design2 ni . Setakat biasa2 bolehlah , bukanlah tahap pro lagi pun saya ni ha …

Owh apekehalnye yang syok sangat dengan cerita Ummi Hanie hah ? Sabar2 dulu …. ini bukan entri syok sendiri ye . Sila baca sampai habis . Hohoho . Cerita syok Ummi Hanie adalah sebaris keyword yang saya detect di dalam laman web Nuffnang .

I wonder lahh … siapalah manusia yang gunakan keyword tersebut dan atas tujuan ape yek ? Senang saya takmo fikir2 negatif , maybe orang itu nak cerita2 yang syok dari blog Ummi Hanie ni kot … alahaii dek nonnn … blog ahkak ni biase2 je dekkk … takde yang syok sangat punn … ahakss ~ ;p jgn muntah ~

 

Ya , itu buktinye saya tidak mereka-reka story …..

 

Terlanjur sebut tentang Nuffnang ni , malas sebenarnya nak sebut2 tapi sebut jugaklahh … Lama tak dapat BE taww …. Nuff tengah mogok ke ?? Dah le cek aritu tak sampai2 lagi … rasanya dah tak ada salah silap lagi , semuanya dah diperbetulkan . Tak ape , sabor Hanie …. Sabor … Makanya kenalah merajinkan diri dengan ChurpChurp pulak kan , pendapatan sampingan …. Rasanya ramai dah sedia maklum dengan ChurpChurp ni ye tak ? Kalau belum tahu lagi , dan nak explore sendiri , moh ler ChurpChurp di SINI .

Incoming search terms:

{ 14 comments… read them below or add one }

ciksembang February 1, 2011 at 11:10 PM

phuh lega dpt komen kat sini.. kenapa tah CS mcm ada problem je nk komen.. nak klik mcm tak boleh..
CS baru join churp2 ..belum pandai pakai lagi.. ada error pulak bla nak link ke blog..

Reply

ummihanie February 1, 2011 at 11:50 PM

agaknye nape yer tak buleh nk komen tu …
sy pun kdg buntu juge benda2 teknikal mcm ni..
moh le aktifkn churpchurp….lg rajen,lg byk hasilnye… ;)

Reply

nza February 2, 2011 at 9:18 AM

yelh hanie, mcm ada problem ckit…n3 trkini hanie pn xkluar2 kt blog list akak w.pn dh tukar url tu……

[WORDPRESS HASHCASH] The poster sent us ’0 which is not a hashcash value.

Reply

nza February 2, 2011 at 9:23 AM

yelh hanie, mcm ada problem la ckit bila nk komen…n3 trkini hanie pn xkluar2 kt bloglist akak…..padahal akak dh tukarkan url tu…..

Reply

ummihanie February 2, 2011 at 11:36 AM

wadduuhh..kadang blank gak Hanie …dulu penah gak jadi mcm ni masa Hanie tukar link … Hanie kena cek balik n figure it out ASAP …

Reply

ummihanie February 6, 2011 at 12:49 AM

will check it out..hmm..

Reply

syamila February 2, 2011 at 10:34 AM

ummi tk buat satu pun lagi assigment yg churp bagi..cuti2 ni leh kot ambik masa sket… ;-)

Reply

ummihanie February 2, 2011 at 11:35 AM

buat tau ummi, best gak..copy2 keyword yg dia bagi..share2 kat twitter,fb… ;) fun

Reply

ciksembang February 2, 2011 at 11:04 AM

tulah pasal.. tapi kat ofis susah lah kan.. nanti tertinggal kerja..nak kena beli smart phone lah sendiri..huhu

Reply

ummihanie February 2, 2011 at 11:30 AM

jom kak,kita beli same2 ! ;p

Reply

achoy February 2, 2011 at 11:37 AM

salam ummie hani.. saya beri komen kt sini sebab chat box tu tak boleh nak paparkan keseluruhannya, camne saya nak isi perkataan.. hani boleh buat maintenance lg ke?

Reply

ummihanie February 2, 2011 at 11:39 AM

Wslm Achoy …
ahaa…komen kat sini lg baguih … hehe ..

aah ade juge buat maintenance ni…masih ada yg tak berapa betul , nk diperbetulkan…

Reply

mama pipie February 2, 2011 at 12:18 PM

wah mmg syok cerita ummi hanie ni kan hehehe… ok la tu.. hmm.. tak jmpa shoutbox hanie la :(

Reply

ummihanie February 2, 2011 at 12:29 PM

ekeke..perli ek kak adda nih…;p
urm shoutbox sudah dipindah di tab Pages .. slmt mncari ;)
ade problem sikit yg floating tu..sstgh org xdpt bukak penuh,so xleh taip mesej..huhu

Reply

Leave a Comment

Previous post:

Next post: