Cendol Banting tiada tandingan

Rasanya kalau sebut sahaja perkataan “Cendol Banting” je dalam dunia blog ni, semua dah tahu siapa punya angkara yang memulakan virus ini. Tak lain tak bukan cikgu Ahmad Faizal dari Banting ni. Selain daripada nickname Titan, Earncent dan Lelaki  KacakCendol Banting pun dah boleh jadi nickname baru kot? Ehehehhe… bolehlah daftar nama domain www.cendolbanting.com. Kelassss mak!

Kena baca sini untuk info lanjut: http://ahmadfaizal.com/2013/02/20/tourism-malaysia-cendol-banting/

 

Inilah lokasi cendol banting ‘berhantu’ tersebut??

Harus terjah kalo lalu Banting.

Contest Review Tak Terkalah

Ok kalau yang mana belum kenal, cekgu cendol ni seorang otai affiliate. Tinggal nak buat buku je. Dah beratus² beribu-riban hasil affiliate yang dia dah dapat. Tinggal nak buat kenduri nasi minyak je entah bile. Maklum le kedekut, nak belanaja cendol banting pun berkira… ahahaha jangan mare bro ~ :p

Ini bukan entri cendol banding tiada tandingan sebenarnya. Itu hanya gimik. Baru² ni ramai yang terkesima dengan hujah² bernas beliau tentang affiliate di Seminar Buat Duit dengan Blog. Rugi yang tak dapat join, termasuklah saya…. huhuhu ~ Akan tetapi tempias² tips tu dapat juga dicedok dari grup sembang² Denaihati di Facebook :)

Senang cerita, kalau korang baru nak berjinak² dengan dunia buat duit dengan affiliate atau dunia buat duit online ni, rajin²lah terjah blog ahmadfaizal.com ni sebab ia boleh jadi pencetus semangat untuk kita hasilkan income online ni secara lebih masyuk. Dekat sitemap blog tu, kategori pertama ialah “Buat duit online“. Hah jangan malas² cedok ilmu, baca sampai khatam kat situ. Kira ilmu FREE tau. Antara artikel terbaik pilihan saya ialah; 46 sales dari 3 artikel. So, kena rajin² dan kreatif hasilkan entri berkaitan affiliate yang kita fokus nak buat ok. Azam membara ni ;)

Contest Review Tak Terkalah ini dianjurkan oleh Ahmad Faizal dan Earncent.com dan ditaja bersama oleh Sara, Syukri TahirRahsiaDuitFreeIlaZainalBlackrosehunter, dan Nuristimewa.

Sebenonya den terhutang ‘budi’ sikit sebab itu hari cikgu Ahmad Faizal ni join mini contest yang saya anjurkan dengan nama OhCikgu. Jadi, ini kira dah seri la ye… Kasi menang jugak tau. At least satu tempat. Ahahaha… Takdelah, hadiahnya agak menarik. Dapat cover kos sewa hosting tahun depan kira ok la kan. Ingat cendol banting, ingat cikgu ahmadfaizal @ Titan.

 

Tudung Telekung Inspirasihana (TTT005)

RM145.00

 

 

58 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *