Percutian yang Awesome di Aseania Resort Langkawi

Salam wbt., Hai korang! Saya nak tanya ni, siapa kat sini masih belum pernah pergi bercuti ke Langkawi? Cuba angkat tangan. Saya dah 3kali bercuti ke sana :) Haaa, bagi korang yang tak pernah menjejakkan kaki ke Langkawi tu, kini sudah tiba lah masanya untuk korang plan dan cuba try test pergi bercuti kat sana, lagi-lagi dengan musim cuti sekolah […]

» Read more

Travelog Langkawi 2017: singkat tapi padat & menyeronokkan

Salam readers, Travelog Langkawi – Mac 2017 kali ini singkat sahaja perjalanannya. Walaupun 2 malam, tapi masa agak suntuk. Jadilah….. anak-anak pun seronok sebab dapat beberapa pengalaman baru lagi menarik. Kami terjah 2 lokasi je kali ni tapi aktiviti padatlah juga. Yess… Hanya 2 lokasi (tak termasuk shopping mall lah). Malam terakhir di Langkawi baru ummi sibuk dengan shopping. kikiki […]

» Read more

Percutian gaya bajet – Langkawi 2013

Salam ceria, Semoga semua sihat selalu. Diri ini masih terkenang²kan percutian indah + percutian bajet di Langkawi. Hari ini sudah genap 9 hari sejak kami pulang. Percutian ini memang sangat² kami nantikan kerana tiket flight sudah ditempah sejak setahun yang lalu. Nama pun nak percutian gaya bajet, kan? Kenalah bersabar sikit menunggu tarikh percutian walaupun agak lambat dek kerana nakkan […]

» Read more
1 2 3 6