Mencari nama bayi

  Salam ceria buddies :) . Entah ke mana menghilangnya momentum menulis sehari dua ni . Adakalanya terasa tandus terus idea di kepala ni . Oleh kerana itu saya fikirkan idea menulis yang santai² dan berkait rapat dengan ehwal diri saya sekarang saja lah ….     Nama bayi . Semua ibubapa inginkan nama anak yang indah² belaka . Sebaik […]

» Read more

Persiapan menyambut orang baru – Bgn. 1

Salam bertemu kembali … Maaf ler beberapa hari ni mood lemau jek nak update blog. Dah bukak dashboard tapi takde mood nak taip entri. Dalam sehari pun sekali je mengadap PC. Tak sempat pun yer. Masih dijangkiti ‘virus’ beraya kot ? Alahai… takdelah. Letih mak buyung sebenornye walopun bukannye buat apa sangat pun. Cuti hujung minggu baru ni encik hasben […]

» Read more

Victoria Beckham menderita sakit tulang belakang

  Salam bertemu kembali selepas 3 hari tidak ke udara … Alhamdulillah , hajat hati nak balik ke kampung halaman berbuka puasa bersama emak tertunai jua hujung minggu baru² ini … 2 bulan tak balik dah terasa lama bebenor sebab biasanya kami akan balik 2-3 kali sebulan .   Bila baca berita isteri kesayangan David Beckham ni , rasa simpati […]

» Read more

Tips Menjadi Terkenal dan Disenangi

  Menjadi teman yg disenangi dan disukai oleh rakan2 adalah sesuatu yg amat menyeronokkan . Samada anda bersetuju atau tidak , secara semulajadinya semua orang mahu menjadi manusia yg disukai ramai . Menjadi terkenal dan peramah adalah salah satu cara anda mencapai hasrat tersebut namun sikap sombong perlu dijauhi dari dlm diri anda … Drpd Abdullah bin Mas’ud R.A berkata […]

» Read more

12 Tip Resolusi Kewangan

  Assalamualaikum dan Salam sejahtera kepada semua pembaca serta peminat blog . Saya,HANISAH Binti FADZIL adalah pendatang baru dalam dunia blog ni.Diharap semua akan mendapat manafaat dan menjadikan blog saya ini sebagai salah satu bahan rujukan dalam arena Tip & Petua …. Sebagai langkah pertama,saya ingin mengetengahkan “12 TIP CIPTA RESOLUSI KEWANGAN”. Almaklumlah…tahun baru 2008 dah masuk minggu ke-2…Jadi,bagaimana dengan […]

» Read more
1 2 3 4 5 6