Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: Parenting

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Si dia tidak mahu lepaskanku lagi

Salam wbt., Siapakah si dia? Jejaka tampan berkaca mata rayban? Atau jejaka berkopiah dan berjanggut keperang-perangan? ehem… itu sudah pasti :) Akan tetapi si dia dalam ‘drama bersiri’ ini ialah si bayi lelaki comel yang sudah pun genap berumur setahun tanggal Oktober ’14 yang lalu… Kesian anak kecil ni kena tinggal hampir 50 hari. Moga-moga…
Read more

Hidung berdarah – Punca & cara menghentikannya

Salam wbt., Hidung berdarah lagi Kakak pagi ini. Semalam pun begitu. Sampai basah² baju Pendidikan Jasmaninya. Mujurlah pakai tudung hitam, tak nampak kesan darah. Kalau pakai tudung putih, baju putih, dah macam zombie gamaknya… huhuu… *tak baik ummi cakap gini* :p kredit gambar: Google Images Makanya ummi bawa Kakak ke klinik pagi ini memandangkan Kakak…
Read more

Bila Muaadz menggayakan Huggies Dry Pants Comfort

Salam bahagia, Teruja sekali apabila hendak membuka bungkusan lampin Huggies Dry Pants untuk dikenakan pada anak tersayang, Muaadz. Tekstur lampinnya begitu lembut sekali. Tentu Muaadz akan selesa memakainya. Lampin seluar Huggies  ini memudahkan pemakaian memandangkan gerak geri Muaadz yang semakin aktif. Hanya sarungkan saja, kemaskan sedikit, siap! Muaadz selepas mandi dan selesai disarungkan Huggies Dry…
Read more

Bayi beraksi ceria dan selesa dengan Huggies Dry Pants ‘Maximum Comfort, Maximum Movement’

Salam bahagia, Lampin Huggies, siapa tak kenal kan? Boleh dikatakan dalam kelas lampin berjenama dan selesa untuk bayi². Kini Huggies dengan keluaran barunya iaitu Dry Pants (lampin seluar) memudahkan lagi ibubapa dalam menguruskan anak² yang masih berlampin, dan terutamanya yang aktif lagi lincah.       “Tiada siapa yang memahami keselesaan seperti Huggies®, dan kami…
Read more