Hidung berdarah – Punca & cara menghentikannya

Salam wbt., Hidung berdarah lagi Kakak pagi ini. Semalam pun begitu. Sampai basah² baju Pendidikan Jasmaninya. Mujurlah pakai tudung hitam, tak nampak kesan darah. Kalau pakai tudung putih, baju putih, dah macam zombie gamaknya… huhuu… *tak baik ummi cakap gini* :p kredit gambar: Google Images Makanya ummi bawa Kakak ke klinik pagi ini memandangkan Kakak tak ke sekolah kebangsaan. Periksa […]

» Read more

Bila Muaadz menggayakan Huggies Dry Pants Comfort

Salam bahagia, Teruja sekali apabila hendak membuka bungkusan lampin Huggies Dry Pants untuk dikenakan pada anak tersayang, Muaadz. Tekstur lampinnya begitu lembut sekali. Tentu Muaadz akan selesa memakainya. Lampin seluar Huggies  ini memudahkan pemakaian memandangkan gerak geri Muaadz yang semakin aktif. Hanya sarungkan saja, kemaskan sedikit, siap! Muaadz selepas mandi dan selesai disarungkan Huggies Dry Pant ! ^-^

» Read more

Bayi beraksi ceria dan selesa dengan Huggies Dry Pants ‘Maximum Comfort, Maximum Movement’

Salam bahagia, Lampin Huggies, siapa tak kenal kan? Boleh dikatakan dalam kelas lampin berjenama dan selesa untuk bayi². Kini Huggies dengan keluaran barunya iaitu Dry Pants (lampin seluar) memudahkan lagi ibubapa dalam menguruskan anak² yang masih berlampin, dan terutamanya yang aktif lagi lincah.       “Tiada siapa yang memahami keselesaan seperti Huggies®, dan kami mengetahui betapa pentingnya memberi si […]

» Read more

Bantuan persekolahan RM100 selamat diambil untuk 3 orang anak

Salam ceria. Seingat saya kali ini kali ketiga atau keempat menerima Bantuan persekolahan RM100 yang disediakan oleh kerajaan. Terima kasih daun keladi. Ringanlah sikit tanggungan belanja keperluan sekolah anak² kami. Alhamdulillah. Lain kali beri lagi. Lebih sikit lagi kami suka hati. Ewah ewah… ~ Ini ialah kupon. Prosedur di sekolah anak kami ni, kena berbaris ikut kelas anak, turunkan tandatangan dan […]

» Read more
1 2 3 4 5 16