Anak teruna 2 beradik bersunat di musim cuti sekolah

gambar anak bersunat

Salam wbt., Haih ingatkan cuti sekolah ni sempat update blog lebih kerap, rupanya sebaliknya. Surirumah sepenuh masa di rumah… bila anak-anak bercuti dari persekolahan, semakin sibuklah jadinya. Apa lagi kalau bukan sibuk melayan 6 orang anak sekaligus. Syukurlah 4 orang sudah besar (range 6 – 12tahun), tinggal nombor 5 & 6 yang masih kategori kecil dan banyak perkara perlu diuruskan. […]

» Read more

Keputusan UPSR 2015 kakak

Alhamdulillah berakhirlah sudah debaran menanti keputusan UPSR 2015. Anak sulung kami a.k.a. Kakak berjaya memperoleh keputusan 5A. Syukur sangat padaNYA. Juga guru-guru yang bertungkus lumus untuk kejayaan anak-anak murid. Antaranya guru sains yang gigih membuat kelas awal pagi untuk students UPSR. Salute ~ Kami ibubapa ni memang tak letak harapan tinggi menggunung pada Kakak, rezeki dia mungkin… Termasuk Kakak, semua […]

» Read more

Ikhtiar perbanyakkan susu badan dengan suplemen Ephyra

ephyra untuk ibu menyusu bayi

Salam wbt, Saya masih mempunyai anak kecil yang hak penyusuannya masih ada tempoh 6 bulan  lagi untuk disempurnakan, insyaAllah. Ketika pergi menunaikan haji, saya terpaksa menghentikan penyusuan buat sementara waktu. dan tanpa mengambil sebarang ubat. kerana tak mahu susu kering terus. cita-cita saya nak sambung menyusukan anak kecil saya kembalinya dari tanah suci. anak dah pandai berbotol ketika saya pulang […]

» Read more

Rasukan MatKool Butterfly aiskrim berkembar

aiskrim matkool butterfly

Salam wbt, Ibubapa, jaga-jaga! Rasukan MatKool Butterfly aiskrim berkembar sedang menggila sekarang ini. Malam kelmarin pun baru je dirayu-rayu dek anak…. mau makan aiskrim katanya, Pergi ke 7 eleven, nampak je MatKool Butterfly, tak pandang lain dah. Sorang yang mau makan aiskrim, sudahnya 4 orang yang dapat. Bagus juga MatKool Butterfly nih, beli 2 paket dapat 4 batang.    

» Read more
1 2 3 4 19