Herba Maharani Percuma

”Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah”. Nak upload gambar herba maharani tapi ada masalah error tu tak habis² …. Tak apalah , leh edit kemudian . Herba Maharani memang KHAS untuk kaum WANITA sahaja ye , kaum lelaki main jauh-jauh sikit…. tihihihi … just joking ~ Kaum lelaki boleh ambik tau jugak bagi pihak […]

» Read more

Tekanan darah anda… normal atau tidak ?

Salam bersua kembali. Buat ke sekian kalinya tak menghapdet blog untuk beberapa hari. Harapnye kome semua sihat-sihatlah yea.. ;) Minggu lepas planning asalnya tak ada pun nak balik ke kampung sebab minggu sebelumnya dah balik. So ingat nak tersukan ajelah agenda tersendiri di tempat sendiri. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan… anak kepada tok saudara sebelah suami (pangkat makcik walaupun […]

» Read more
1 3 4 5