Apa yang kita tak tahu tentang ais dan kelebihannya

Terkesima sendiri apabila membaca fakta² tentang ais dan kelebihan²nya. Secara amnya kita cuma tahu fungsi ais untuk mendinginkan air. Nikmat sekali minum air yang diletakkan ais pada musim panas , bukan ? ;) Jom sama² singkap rahsia dan kebaikan AIS ; # Air Sejuk yang hening dapat menolong pesakit insomnia yang sukar tidur agar dapat kembali tidur seperti biasa. # Orang […]

» Read more

Petua melangsingkan badan secara semulajadi

Semua orang mahu badan yang langsing dan sihat , betul ? Mempersembahkan … PETUA-PETUA MELANGSINGKAN BADAN SECARA SEMULAJADI!  TANPA UBAT-UBATAN, BEBAS KIMIA ! Kembali kepada alami ~ 1.JANGAN BERLAPAR Makanan memberi kita tenaga dan bila kita menggunakan tenaga kurang dari apa yang kita ambil, tubuh akan terkejut. Tubuh akan mula membakar ‘muscle'(otot) untuk menggantikan makanan. Ini menyebabkan kadar metabolisma tubuh menjadi […]

» Read more

Herba Maharani Percuma

”Sertai Giveaway Herba Maharani Puanbee & Ayujamal Hanya dengan 3 langkah mudah”. Nak upload gambar herba maharani tapi ada masalah error tu tak habis² …. Tak apalah , leh edit kemudian . Herba Maharani memang KHAS untuk kaum WANITA sahaja ye , kaum lelaki main jauh-jauh sikit…. tihihihi … just joking ~ Kaum lelaki boleh ambik tau jugak bagi pihak […]

» Read more

Tekanan darah anda… normal atau tidak ?

Salam bersua kembali. Buat ke sekian kalinya tak menghapdet blog untuk beberapa hari. Harapnye kome semua sihat-sihatlah yea.. ;) Minggu lepas planning asalnya tak ada pun nak balik ke kampung sebab minggu sebelumnya dah balik. So ingat nak tersukan ajelah agenda tersendiri di tempat sendiri. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan… anak kepada tok saudara sebelah suami (pangkat makcik walaupun […]

» Read more
1 2 3 4