Masalah rambut gugur selepas bersalin dan cara merawat

Salam wbt. Masalah rambut gugur selepas bersalin ini adalah masalah BIASA bagi semua wanita selepas bersalin, saya kira. Kerana ianya berkait dengan perubahan sistem hormon dalam badan. BESAR kan pengorbanan seorang wanita + IBU ? Dari sekecil-kecil perkara menanggung jerih perih demi melahirkan seorang zuriat. Eh cerita pengorbanan pulak. Berbalik kepada topik KEGUGURAN RAMBUT selepas bersalin. Apa perasaan ibu-ibu bila terjadi […]

» Read more

Aidilfitri tanpa Make-Up, syukur ada suplemen Perlaking

Salam AIDILFITRI 1437 H semua umat Islam ! Bagaimana raya UH dengan 7 orang anak pada tahun ini? of cozzz MERIAH…. Alhamdulillah. Dua-dua belah kami dapat cover seawal hari raya pertama… Beraya di sebelah suami, ada banyak jemputan. 4 hari 4 malam di sana, 3 jemputan kenduri aidilfitri kami harung. Amboi tajukkk tak menahan… kannn….. sesekala layankan je perangai ahkak […]

» Read more

Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilan

 Salam harmoni. Tiba masanya untuk sesi review produk hot Ephyra selepas menang satu set Premium yang mengandungi 30 sachet tempoh hari. Setakat ini masih belum habis lagi pengambilan sekotak Ephyra kerana ada hari yang termissed. Akan tetapi, kesannya sedikit sebanyak sudah ada ;) Bagi yang masih tidak tahu apa itu Ephyra. Senang cerita, ia adalah produk berasaskan KOLAGEN. Tak perlu […]

» Read more

Ephyra idaman saya

Salam dan hi, Izinkan saya memperkenalkan Ephyra, bakal sahabat baik tidak lama lagi, insyaAllah ;) Siapa Ephyra? Maaf, tidak tepat soalan itu. Yang tepatnya ialah, APA itu Ephyra? Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla […]

» Read more

Bila perempuan bersembang tentang mekap

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics. Saya dah pun jadi follower […]

» Read more
1 2