Penang, Malaysia
+60184027399
ummihanie@gmail.com

Category: kecantikan

Lifestyle. Parenting. Ellsee. Sutra Aromatherapy

Masalah rambut gugur selepas bersalin dan cara merawat

Salam wbt. Masalah rambut gugur selepas bersalin ini adalah masalah BIASA bagi semua wanita selepas bersalin, saya kira. Kerana ianya berkait dengan perubahan sistem hormon dalam badan. BESAR kan pengorbanan seorang wanita + IBU ? Dari sekecil-kecil perkara menanggung jerih perih demi melahirkan seorang zuriat. Eh cerita pengorbanan pulak. Berbalik kepada topik KEGUGURAN RAMBUT selepas bersalin.…
Read more

Testimoni Ephyra selepas 3 minggu pengambilan

 Salam harmoni. Tiba masanya untuk sesi review produk hot Ephyra selepas menang satu set Premium yang mengandungi 30 sachet tempoh hari. Setakat ini masih belum habis lagi pengambilan sekotak Ephyra kerana ada hari yang termissed. Akan tetapi, kesannya sedikit sebanyak sudah ada ;) Bagi yang masih tidak tahu apa itu Ephyra. Senang cerita, ia adalah…
Read more

Memey ephyra

Ephyra idaman saya

Salam dan hi, Izinkan saya memperkenalkan Ephyra, bakal sahabat baik tidak lama lagi, insyaAllah ;) Siapa Ephyra? Maaf, tidak tepat soalan itu. Yang tepatnya ialah, APA itu Ephyra? Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia,…
Read more

diana danielle dan farid kamil berbulan madu di sydney australia

Bila perempuan bersembang tentang mekap

Orang selalu kata, perempuan dengan barangan mekap memang tidak boleh dipisahkan. Tapi kan, tapi, tapi ! Saya bukan kaki mekap, dan dah tua² sikit ni baru ada sedikit minat terhadap mekap. Tu pun sebab dengan tujuan nak explore jee…. :p Kalau korang nak tahu, pelakon comel Diana Danielle baru bukak biz kosmetik bernama Luxuria Cosmetics.…
Read more

Antara Rania dan Iffah, yang mana jadi pilihan?

Antara gadis yang ku temui Kau saja kini dalam renungan Mungkin kerana dengan senyuman Terpegun diriku Ketika bayu mencium pipi Suria pula terasa hati Kerana dikau sungguh rupawan Terpaku diriku Mengapakah kau melangkah pergi Ketika ku masih perlu Menatap wajahmu kali akhir Dan lantas menyelam rindu Antara bebunga yang menyeri hidup Kau jadi ratu Antara…
Read more