BoboiBoy the Movie 2016 & wallpaper Boboiboy

Salam ceria. Rakyat Malaysia boleh berbangga dengan karya seni tanahair yang berkualiti tinggi seperti Upin Ipin dan Boboiboy, juga banyak lagi kemunculan bakat baru dalam bidang animasi tempatan. Anak-anak kami memang peminat kartun Boboiboy, sampai ummi depa siap jual t-shirt lagi. Hihi… Jana pendapatan sampingan di zaman kemelesetan ekonomi katanya >_< Boboiboy the Movie 2016 dah nak ditayangkan. Mesti anak-anak […]

» Read more

Boboiboy jahat

Hari ni saya mulakan dengan entri santai² je dulu , ambik mood kata orang … ;) Animasi tempatan Boboiboy semakin popular sekarang , betul tak ? Carian kata kunci “gambar Boboiboy jahat” juga agak rancak berdasarkan statistik Nuffnang blog ini … Hmmm , ramai rupanya peminat Boboiboy jahat yer ;)     Tapi tak boleh lawan keyword Cinta Elysa kan […]

» Read more
1 2 3